מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימוםטלי12/06/2007
שוב אני פונה אליכם , הפעם עם תעלומת הדימום.
זה החל לפני כשבוע, דימום חלש יחסית בערב, דם אדום מאוד, דימום טרי. הגעתי למיון שם בוצע אולטרסאונד והעובר היה עם דופק. חזרתי הביתה עם הוראות מנוחה. מאז אני כבר שבוע בבית, כל פעם מבטיחה שאחזור לעבודה מחר ושוב מופיע הדימום בערב.
יש לי כמה שאלות בקשר לדימום:
1. מאז הפעם הראשונה , הדימום לעולם לא היה יותר אדום אלא תמיד חום, מה זה אומר?
2. הדימום תמיד, אבל תמיד מופיע רק בערב, לא כל ערב אומנם אבל אם כבר מופיע אז בשעות הערב, מה זה אומר?
3. הדימום לעיולם לא היה חזק בעוצמתו מקצת הכתמות פלוס ולעולם לא היה מלווה בשום סוג של כאב, האם זה מבשר טובות ושההריון הזה ישרוד בכל זאת?
4. האם מנוחה באמת מועילה? כבר שבוע במנוחה וכמעט כל הזמן שכיבה/ישיבה ללא כל מאמץ וההפרשות עדיין חוזרות ?
סליחה על ריבוי השאלות אבל הרופא המטפל לא הצליח לענות על השאות הנ"ל ואני חייבת להבין ואתם כל כך אדיבים בתשובותיכם.
תודה
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי13/06/2007לא אמרת באיזה שבוע את.
הדימום הכהה מעיד על דימום לא טרי. קרוב לודאי דימום ישן שהצטבר במקום כלשהו שמתנקז החוצה. אינני יודע מדוע הדימום משמעותי יותר בלילה. אני לא משוכנע שמנוחה משנה באופן דרמטי את הפרוגנוזה ( התוצאה הסופית ) אבל היא כנראה מקטינה את כמות הדימום. לא ניתן לצפות מראש מה יקרה. אבל אם הדימום ישאר כמו שהוא או שהוא יפסק הסיכוי של ההריון טוב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)