דימום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום
    טלי
    12/06/2007

שוב אני פונה אליכם , הפעם עם תעלומת הדימום.
    זה החל לפני כשבוע, דימום חלש יחסית בערב, דם אדום מאוד, דימום טרי. הגעתי למיון שם בוצע אולטרסאונד והעובר היה עם דופק. חזרתי הביתה עם הוראות מנוחה. מאז אני כבר שבוע בבית, כל פעם מבטיחה שאחזור לעבודה מחר ושוב מופיע הדימום בערב.
    יש לי כמה שאלות בקשר לדימום:
    1. מאז הפעם הראשונה , הדימום לעולם לא היה יותר אדום אלא תמיד חום, מה זה אומר?
    2. הדימום תמיד, אבל תמיד מופיע רק בערב, לא כל ערב אומנם אבל אם כבר מופיע אז בשעות הערב, מה זה אומר?
    3. הדימום לעיולם לא היה חזק בעוצמתו מקצת הכתמות פלוס ולעולם לא היה מלווה בשום סוג של כאב, האם זה מבשר טובות ושההריון הזה ישרוד בכל זאת?
    4. האם מנוחה באמת מועילה? כבר שבוע במנוחה וכמעט כל הזמן שכיבה/ישיבה ללא כל מאמץ וההפרשות עדיין חוזרות ?
    סליחה על ריבוי השאלות אבל הרופא המטפל לא הצליח לענות על השאות הנ"ל ואני חייבת להבין ואתם כל כך אדיבים בתשובותיכם.

תודה

תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שרון

ד''ר דוד ישי
    13/06/2007

לא אמרת באיזה שבוע את.
    הדימום הכהה מעיד על דימום לא טרי. קרוב לודאי דימום ישן שהצטבר במקום כלשהו שמתנקז החוצה. אינני יודע מדוע הדימום משמעותי יותר בלילה. אני לא משוכנע שמנוחה משנה באופן דרמטי את הפרוגנוזה ( התוצאה הסופית ) אבל היא כנראה מקטינה את כמות הדימום. לא ניתן לצפות מראש מה יקרה. אבל אם הדימום ישאר כמו שהוא או שהוא יפסק הסיכוי של ההריון טוב.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו