מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Fsh וביוץ מנסה להבין האם יש מצב שאני בביוץ ביום ה3 למחזור??????נטלי10/05/2022
בת 37 פלוס 3
לפני חצי שנה ביצעתי בדוקות והכל היה תקין ביצעתי אותן לפני הטיפול השלישי באקוקלמין וזריקת אוביטרל ועוד איזה כדורים נוספים שקיבלתי .
מדאיג אותי ערך אחד מהתוצאות שקיבלתי של הורמון Fsh .
לפני חצי שנה לפני שלקחתי טיפול שלישי באקוקלמין הערך עמד על 6 מה גם שהכל היה בזמן ביוץ ומחזור והכל . ואז קיבלתי את הטיפול אצל רופא באשקלון וכבר אז היה שיבוש במחזור לקח לו 40 פלוס ימים להגיע וכבר לא מצאתי יותר את הביוץ שלי שהיה מתקתק כמו שעון .
בבדיקות שביצעתי אתמול היה ערך ההורמון Fsh 24 .
בנוסף התלוו לזה כאבים טיפה בחלק התחתון של הגב שהזכירו לי ביוץ ואכן בבדיקת מקלון ביתי יצאו קווים מאוד חזקים המעידים על ביוץ לא הסתפקתי בזה וביצעתי היום ( היום ה3 למחזור ) בדיקת lh ושוב Fsh
התוצאה של lh הייתה 22 ואילו התוצאה של Fsh עלתה ל33 .
אני מאוד מודאגת אם לא הייתי מודאגת הייתי מחכה בסבלנות לתור שלי אצלך אבל באמת שקשה לי .
אני ישמח אם יש מקום לנסות להסביר לי מה כל הדבר ההורמונלי הזה
תודה רבה סליחה על ההודעה הארוכה
ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם האסטרוגן נמוך אז הבדיקה מראה
פרופ` דוד בידר10/05/2022חסרה בדיקת אסטרוגן.
אם האסטרוגן נמוך אז הבדיקה מראה שאת בגיל המעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יכול להיות שבעקבות טיפול באקוקלמין נוצר שינוי כזה בחצי שנה . איך גיל המעבר הכל היה תקין לפני הטיפול באקוקלמין
ליאת12/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא קשור לתרופה המצב הוא לרוב גנטי
פרופ` דוד בידר12/05/2022זה לא קשור לתרופה.
המצב הוא, לרוב, גנטי או יש סיבות נוספות שגורמות לשחלה לאבד פעילותה.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לפני חצי שנה כל הערכים יצאו ממש
ליאת12/05/2022לא ממש הבנתי … אם לפני חצי שנה כל הערכים יצאו ממש כמו בחורה צעירה כך הרופאה אמרה הכל תקין ממש . Fsh 6 והשאר תקין
אחרי טיפול באקוקלמין לקיחת זריקת אוביטרל איני מוצאת את הביוץ שעד לפני חצי שנה היה קבוע . Fsh עכשיו 24 ולמחרת 33 בדיקת ביוץ במקלונים חיובית יותר מדי . האם יכול להיות מצב שבו כל המערכת ההורמונלית של הביוץ נמצאת יחד עם המחזור שלי ? זה מה שאני מנסה להבין פשוט משום מה לא רואה גם בדיקת דם לאסטרוגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשל שחלתי הופיע באופן פתאומי בגיל יחסית מוקדם
פרופ` דוד בידר12/05/2022העניין פשוט.
הופיע באופן פתאומי כשל שחלתי בגיל יחסית מוקדם.
זה קורה בפתאומיות ויש לזה סיבות שונות כגון מצב גנטי נתון, זיהום וירלי או מסיבה לא ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה יתן לך תקווה קטנה
אלמונית15/05/2022אני רואה את תשובת הרופא וזה עצוב לי בשבילך.
כן שמעתי על בנות שקיבלו קורונה או חיסונים לקורונה שזה קרה להן ועבר אחרי כמה חודשים.
אז אולי זה יתן לך תקווה קטנה.
לא בטוח שהמצב ישתנה אבל כן ממליצה בהמלצת הדיוטות שתבדקי שוב בעוד כמה זמן כדי לוודא האם כפי שהרופא כתב זה בהשפעה ויראלית או משהו חמור יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)