אין ביוץ בבדיקות זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אין ביוץ בבדיקות זקיקים
    אירה
    12/05/2022

בת 32. הריון ראשון ספונטני לפני 3.5 שנים. מחזור סדיר כל 28 יום. הנקתי עד לפני 4 חודשים. בדיקות הורמונליות תקינות. צילום רחם תקין פרט לשחלה ימין שמשוכה כלפי מעלה (כנראה הדבקויות מקיסרי חירום). בדיקת זרע של הבעל תקינה. בבדיקות זקיקים בזמן משוער של ביוץ בא.ס אין זקיקים מבייצים. כולם קטנים. מה יכולה להיות הסיבה? מיואשת. ניסיתי איקקלומין לפני 3 חודש במינון 50 מג ביום ולא נקלט הריון. כיצד לפעול הלאה?
    לא כ"כ רוצה להתחיל עם זריקות פוריות. הרופא נשים הנחה לנסות שוב איקקלומין במינון 100 מ"ג.
    אודה לעזרתכם להבין מדוע בעצם אין זקיקים נורמליים? ומה לעשות הלאה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין ביוץ בבדיקות זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ברור לי העניין של וסת סדיר ואין ביוץ

פרופ` דוד בידר
    13/05/2022

לא ברור לי העניין של וסת סדיר ואין ביוץ.
    את צריכה לעשות מעקב אחרי מחזור טבעי ולראות איך הולך תהליך ביוצי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ביוץ תשובה

אירה
    13/05/2022

איך אני עושה מעקב כזה? המקלות ביוץ לא מראות על ביוץ. הזקיקים בא.ס תמיד קטנים כשהרופא בודק (לפי חישוב יום הביוץ).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתחלה בודקים ביום מסויים

פרופ` דוד בידר
    13/05/2022

בהתחלה בודקים ביום מסויים, נגיד 8 למחזור ,אולטרה סאונד ובדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון , ולפי זה מתקדמים עד שמגיע הביוץ לפי שתי הבדיקות שציינתי.-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו