מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת בטא - אשמח לתשובהיעל16/05/2022
שלום פרופ בידר
ב 26/4 הוחזר עובר קפוא יום 5 .
ב 3/5 (7 ימים אחריי החזרה ) בטא 11
ב 6/5 (10 ימים אחריי החזרה) בטא 47 .
ב 8/5 (12 ימים אחריי החזרה) בטא 150 . ( היום בו הייתי צריכה לעשות בטא למעשה.
ב 12/5 בטא 1050
ב 15/5 . בטא 1958 - נצפה שק הריון תוך רחמי בגודל 5 .מ"מ
רציתי לדעת האם יש צורך בעוד בדיקת בטא ? והאם ההכפלות
נראות תקינות עוד עכשיו ?
ובאיזה שבוע אני נמצאת למעשה?
תודה ויום טוב
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך בדיקות בטא אלא אולטרסאונד
פרופ` דוד בידר17/05/2022עד ה 12.5 נראה סביר אך הבדיקה של ה 15 בעייתית.
לא צריך בדיקות בטא אלא אולטרה סאונד לראות דופק.
את סביב שבוע 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא ולמה היא בעייתית
יעל17/05/2022שלום פרופ בידר תודה על תשובתך
למה היא בעייתית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מצפה שתוך שלושה ימים
פרופ` דוד בידר17/05/2022הייתי מצפה שתוך שלושה ימים זה יותר מ יכפיל את עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא ויש מצב להיריון תקין
יעל17/05/2022יש מצב להריון תקין בכל זאת ? יש סיכוי להריון תקין ודופק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פחות סביר הסיכוי להיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי בכלל להיריון תקין
יעל17/05/2022אין סיכוי בכלל להריון תקין ?
הרופא שלי דווקא אמר שההכפלה הזו תקינה ושאלתי אותו מספר פעמים . והוא אמר לי שתקינה .
אין סיכוי בכלל להמשך הכפלות תקינות והריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא אשמח לתשובה
יעל18/05/2022שלום פרופ
הרופא שלי ביקש שאעשה שוב בדיק ת בטא
הבטא ב 15.5 הייתה 1985
והבטא היום ב 18/5 הייתה 4930 .
יש הכפלה תקינה ויש שק הריון תואם לשבוע .
מחכה שבוע הבא לדופק.
האם בכל זאת יש סיכוי . כל ההכפלות היו תקינות למעט הכפלה אחת מ 1050 ל 1985 שגגם היא לפי הרופא שלי בגדר התקין .
האם ישנו סיכוי לאור ההתפתחות הזו ?
תודה כל כך 3וצה את ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נותר אלא לקוות שהכול תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)