בטא ותחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • בטא ותחילת הריון
    עדי
    17/05/2022

    שלום, בשבוע שעבר ביום חמישי 12.5 (יום האיחור המשוער במחזור) עשיתי בדיקת בטא שיצאה 39.
    היום 17.5 עשיתי שוב ויצא 566.
    כמה שאלות-
    א. האם זה תקין?
    ב. מאילו ערכים ניתן לראות דופק?
    ג. בנוסף היום הפסקתי להרגיש סימני הריון (הולכת להתפנות בד"כ 5-7 פעמים ביום והיום רק 3 פעמים במשך 14 השעות האחרונות) האם זה מורה על משהו בעייתי?
    ושאלה נוספת-
    הרמתי את בני (בן שנה פלוס) תוך כדי שהייתי בישיבה, ע"מ לערסל אותו ולתת לו בקבוק, ובטעות זה היה חזק על הבטן התחתונה וממש הרגשתי את האיזור שם כי זה ממש נלחץ, (האיזור מרגיש לי רגיש בתקופה הזו גם בלי קשר למכה...) האם מה שקרה בעייתי?

    אשמח להתייחסות
    תודה!!

    לקביעת תור
    סגירה
    בטא ותחילת הריון

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • 1.תקין 2.כשבועיים לאחר הבדיקה הראשונה שאישרה היריון 3.אין מקום לחשש

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/05/2022

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עשיתי בדיקת בטא נוספת כעבור יומיים

    עדי
    19/05/2022

    ויצא 1733, כלומר ב17.5 הבטא היתה 566, והיום ה19.5 הבטא עלתה ל1733... קפצה תוך יומיים ביותר מפי 3... זה תקין? שמעתי שבהריון מולארי יש בטא גבוהה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שום היריון מולרי

    פרופ' דוד בידר
    19/05/2022

    שום הריון מולרי.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בטא גבוהה עשויה להיות גם תאומים

    עדי
    19/05/2022

    עשיתי אולטרסאונד וגינאלי במועד ההפריה בעקבות כאבים (שבועיים לאחר מכן שגיליתי שאני בהריון , הבנתי שהאולטרסאונד נעשה בהפריה, כי גם בהריון הקודם היו לי כאבים ממש בהפריה עצמה),
    אני יודעת שבטא גבוהה עשויה להיות גם תאומים...
    יכול להיות שהמתמר של האולטרסאונד הוגינאלי שעשו בזמן ההפריה/מעט אחריה גרם לפיצול של עובר אחד שיהיה לתאומים?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הבטא לא גבוהה וזה עובר אחד

    פרופ' דוד בידר
    20/05/2022

    הבטא לא גבוהה וזה עובר אחד.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה! ושאלה אחרונה-

    עדי
    22/05/2022

    האם יש סיכון כלשהו בבדיקת האולטרסאונד שציינתי לאור העובדה שנעשתה בזמן ההפרייה?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אשמח לתשובה על שאלתי האחרונה

    עדי
    22/05/2022

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שאלה

    פרופ' דוד בידר
    23/05/2022

    אין שום סכנה בבדיקות האולטרה סאונד.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


