הזרעה עם אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה עם אוביטרל
    ליטלי
    20/05/2022

היי, לפני שלוש וחצי שנים עברתי לידה ראשונה, נכנסתי להריון הזה בקלות תוך חודש אחד. חודשיים אחרי הלידה גילו לי שארית שלייה שיצאה עם כדורי ציטוטק. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון שני כבר 9 חודשים ללא הצלחה. עשיתי פעמיים היסטרוסקופיה שיצאה תקינה, בדיקת פאפ תקינה, בדיקות הורמונליות תקינות ובעלי ספירת זרע שיצאה תקינה גם כן. המחזור שלי סדיר כל 28 ימים לרוב וגם כן הביוץ סדיר לרוב בימים 13-14. עשיתי שתי הזרעות עם אוביטרל שלא הצליחו. לפני מספר ימים עשיתי הזרעה שלישית. ביום שני 16.5 תוצאות המעקב זקיקים היו - צד ימין זקיק 18 מ״מ וצד שמאל 11 מ״מ עובי רירית 9. יום למחרת הזרקתי אוביטרל בשעה 12 וביום שאחרי בשעה 16 עשיתי הזרעה שלישית. נתוני הזרעה אחרי ההשבחה- המנה מכילה סהכ 60 מליון תאי זרע בתנועה ונפח המנה 0.4ml.
    השאלות שלי:
    1. האם הזמן של האוביטרל וההזרעה היה נכון?
    2. במידה וההזרעה השלישית לא מצליחה על כמה טיפולי הזרעה הייתם ממליצים?
    3. האם יכול להיות שיש לי בעיית פוריות למרות שהבדיקות תקינות ונכנסתי להריון ראשון בקלות?
    4. במידה ולא אצליח להרות באמצעות טיפולי הזרעה האם אצטרך להתחיל בטיפולי הפריה?
    אשמח למענה, תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה עם אוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקל צילום רחם לשלילת בעיה חצוצרתית

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/05/2022

בנסיבות המקרה היתי שוקל צילום רחם לשלילת בעיה חצוצרתית המעכבת את כניסתך להיריון,באשר לשאר הכול כמצופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שנכנסתי להיריון בקלות

ליטלי
    23/05/2022

תודה על המענה. אתה מתכוון בנסיבות המקרה של השארית שלייה? האם זה יכול להיות שנכנסתי להריון בקלות בפעם הראשונה וכנראה שלא הייתה בעיה בחצוצרות ועכשיו כן יש בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה וההזרעה השלישית לא תצליח

ליטלי
    23/05/2022

שכחתי לציין שהרופא שלי אמר שבמידה וההזרעה השלישית לא תצליח הוא ישלח אותי לבדיקת סונוהיסטרוסלפינגוגרפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט אפשרות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/05/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת סונו והתוצאות ומה מומלץ

ליטלי
    08/06/2022

היי, בהמשך להתכתבות, ביצעתי בדיקת סונו, להלן התוצאה- חצוצרה ימנית הודגם מעבר הנוזל לעל אורך החצוצרה, ללא הידוסלפינקס בתום הבדיקה, נצפה נוזל חופשי סביב הטפולה. משמאל לא הודגם מעבר בחצוצרה מהחלק הפרוקסימלי. ללא הידרוסלפינקס. נצפה נוזל חופשי באגן בתום הבדיקה.
    לאור תוצאות הבדיקה אשמח לדעת מה היית ממליץ.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמשיך בטיפול המשולהב להשריית ביוץ והזרעות תוך רחמיות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/06/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתך מספיק הזרעות ואין צורך בIVF

ליטלי
    08/06/2022

תודה על המענה!
    עד כה לא קיבלתי הורמונים לגירוי שחלתי אלא רק אוביטרל. אז לדעתך יש צורך בזה?
    לדעתך מספיק הזרעות? אין צורך בivf, נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו