מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור במחזור ובדיקה ביתית שליליתמאיה27/05/2022
שלום פרופסור,
בתאריך 03/05 רופא אמר שיש זקיק גדול ואני ממש קרובה לביוץ והמליץ לקיים יחסי מין בשלושה ימים הקרובים. זה היה היום ה 9 לווסת .שבוע אחרי היו כאבי מחזור . אתמול עוד פעם כאבי מחזור אבל מחזור לא מגיע.בדרך כלל יש לי מחזור של 25-26 ימים. בדיקת הריון ביתית שלילית.
. האם יש מצב שלמרות שניה זקיק ״גדול ויפה ״ לא היה ביוץ ?? אני בת 44 ומחכה למחזור בשביל להתחיל Ivf . מה יכולה להיות סיבה לכזה עיכוב במחזור ?? בתנאי שרופא ראה זקיק גדול האולטרסאונד . רופא אמר לפני שבוע פשוט לחכות למחזור ולא נתן שום בדיקות . תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאת מתארת צריך להגיע לדימום
פרופ` דוד בידר27/05/2022לפי מה שאת מתארת צריך להגיע דימום.
תעשי ביום בדיקת דם לאסטרוגן ,פרוגסטרון ובטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות אחרי איחור במחזור
מאיה29/05/2022שלום פרופסור, תודה על התשובה
ביצאתי את הבדיקה
הערכים שהתקבלו :
פרוגסטרון 14.7
אסטרדיול 395
בטא פחות מ 2.3
מה אומרות התוצאות ? איך יכול להיות שב 02/05 היה זקיק גדול וכל הסימנים לביוץ ועד עכשיו לא קיבלתי מחזור ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפי נתוני הפרוגסטרון היה ביוץ יתכן שהעיכוב על רקע פעילות עוגפת של הגופיף הצהוב בהעדר היריון את תקבלי עוד מספר ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי מחזור
מאיה03/06/2022שלום פרופסור אשקנזי,
אני עדיין לא קיבלתי מחזור. מה יכולה להיות סיבה ?? יכול להיות שזה גיל המעבר ולא אקבל יותר ? או ציסטה ? יש עוד בדיקות שכדאי לעשות ?
תודה רבה על התשובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור עדיין לא הגיע
מאיה03/06/2022סליחה הפניה לפרופסור אשכנזי או פרופסור בידר
מוסיפה לשאלה קודמת , כמה ימים עדיין הגיוני לחכות שובת יגיע ואחרי כמה זמן חייבים לעשות בירור נוסף .
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו אני מאוד לחוצה מהמצב !
מאיה03/06/2022שלום ,
ב 29/05 פרוגסטרון היה 14.
מחזור אירון ב 25/04
ב 03/05 נצפה זקיק גדול ולפי רופא הייתי צריכה לבייץ תוך כמה ימים בודדים . מחזור עדיין לא הגיע .
אני מחכה למחזור בשביל להתחיל טיפול Ivf ראשון
מה יכולה להיות סיבה לאיחור כזה ??? איזה בדיקות כדאי לבצע ?
תודה על התשובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הפרוגסטרון את צריכה לקבל דימום
פרופ` דוד בידר03/06/2022לפי הפרוגסטרון את צריכה לקבל דימום בימים הקרובים ויש להיות סבלנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)