מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הירידה ברזרבה הענה בבת אחת?חלי15/06/2022
שלום רב
עד לפני חצי שנה עשיתי סבבי שימור.בכל סבב שאבו בין 12 ל20 ביציות שרובן ככולן היו בשלות.
לפני חודשיים רציתי להץחיל ivf ופתאום מתוך 15 זקיקים גדלו רק 3 ועצרנו את הסבב. בסבב הבא מתוך 9 גדלו רק 1.
עצם זה שהיו רק מעט זקיקים בתחילת הסבבים האחרונים ורק מעט הגיבו ממש שובר אותי.
יש לי כמה שאלות...
האם יש לי תקווה להביא ילד?האם זו נפילה פתאומית וחדה של הרזרבה והחלומות לשאוב 12 או 15 ביציות כבר לא יחזור?
האם תגובה ירודה לתרופות זה מראה על רזרבה נמוכה? האם יש אפקט של התמכרות לתרופות והגוף הפסיק להגיב (זו תופעה מוכרת שהגוף כבר לא מגיב לפרגובריס ושנוי בתרופה עוזר)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מידע על הפרופיל ההורמונלי שלך
פרופ` דוד בידר17/06/2022קודם כל לא ציינת את גילך.
אין מידע על הפרופיל ההורמונלי שלך.
אין אפקט של התמכרות ואין אפשרות לענות על השאלות לגבי התגובה השחלתית ללא המידע שציינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל מלפני כמה חודשים
חלי17/06/2022אני בת 41
פרופיל מלפני כמה חודשים fsh 5 e2 קטן מ70
אני לא יודעת אם כרגע הוא אותו דבר כי ה afc ירד מ25 ל9...
וגם התגובה לתרופות חלשה
אוצה לעשות בקרוב אבלהרופא לא נתן לי הפניה כי אומר שהפרופיל מעודכן לשנה הקרובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגילך הרזרבה יכולה לרדת מהר מאוד
פרופ` דוד בידר17/06/2022בגילך הרזרבה יכולה לרדת מהר מאוד.
תעשי פרופיל הורמונלי בוסת ואז נדע מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הירידה היא פתאומית
חלי18/06/2022האם הירידה היא פתאומית?
האם יש מה לעשות כשהגוף פתאום כמעט לא מגיב או שזה אבוד?
שמעתי על נשים שיש להן רק 6 זקיקין אינטרנליים אבל לפחות הם מגיבים. האם אצלי המצב נחשב גרוע מהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בצעי בדיקת AMH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)