מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לפרופסוריםנחניאלי29/06/2022
שלום בת 31 מאובחנת עם שחלות פוליצסטיות ואנדומטריוזיס ואנדומיוזיס סובלת משמנת יתר ומעשנת
עברתי 5 הפלות אחרי טיפולים 1 הריון נדחה 2 הריון מחוץ לרחם 3 הריון כימי 4 הריון תאומים שנפל בשבוע וה5 היה הריון כימי.
עשיתי בדיקת קרישיות יתר שיצאה תקינה, היסטרוסקופיה אבחנתית אצל דר חן גולדשמייט והכל יצא תקין.
השאלה שלי למה לא מחזיק ההריון ואיזה בדיקות עלי לעשות עוד?
לפני 4 ימים עשיתי החזרה של עובר מוקפא בן 3 ימים עם 4 תאים שדורג כמצוין מאתמול כאבי מחזור שבאים והולכים מקרינים לגב.
אשמח לעזרתכם אני כבר 7 שנים בטיפולי פוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
נחניאלי29/06/2022שכחתי לציין שאני ובעלי עשינו גם בדיקת קריוטיפ שיצאה גם היא תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהרזות כמה שיכולה ולהפסיק לעשן
פרופ` דוד בידר29/06/2022קודם כל להרזות כמה שיכולה ולהפסיק לעשן זה יעזור.
האם קיבלת קלקסן בטיפולים.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
נחניאלי29/06/2022מההריון האחרון שיצא כימי כן התחלתי לקבל קלקסן 40 מ"ג
בנוסף מקבלת תמיכה רחבה מאוד של 6 פעמים ביום אוטורגסטן
2 אסטרופם,2 דופסטון.
העניין הוא ששמתי לב שאחרי הבטא השניה יש ירידה ברמות הפרוגסטרון, לכן הרופאה שלי אחרי הבטא מוסיפה לי זריקת פרוגסטרון יום כן יום לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לבצע MRI ולבדוק מה מצב האנדומטריוזיס
פרופ` דוד בידר29/06/2022צריך לבצע MRI לבדוק מה ממב האנדומטריוזיס.
צריך גם בדיקת כרומוזומים דלך ושל בעלך , לראות שההכפלות הן לא מסיבה גנטית.
לפי זה אפשר להתקדם.
אולי במקביל אפשר לחשוב גם על פונדקאות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה כורמוזלית זה קריוטיפ
נחניאלי29/06/2022עשיתי גם mri צירפתי את הקובץ.
בדיקה כורמוזלית זה קריוטיפ?כי אם כן ביצענו ויצאה תקין
פונדקאות?קשה לי לחשוב על זה למה בעצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מי קבע שיש אדנומיוזיס
פרופ` דוד בידר30/06/2022אז מי קבע שיש אדנומיוזיס?
אם כך יש להמשיך בהפריות תוך שילוב פרוטוקולים מתאימים.
יש לפנות לדיאטיקנית לאיזון המשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נחניאלי30/06/2022דר ברקוביץ שהוא מומחה לאנדומטריוזיס וגם עשה לי את הניתוח.
האמת שגם הפרופסורית שמטפלת בי בעניין הפוריות אומרת שהרחם שלי בסדר גמור.
וגם בהיסטרוסקופיה האבחנתית שעשיתי הכל תקין.
חוץ מתזונאית, האם אצטרך שמירת הריון? מה יעזור לשמור על ההריון הבא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך תשובה פתולוגית מניתוח האנדו
פרופ` דוד בידר30/06/2022יש לך תשובה פתולוגית מניתוח האנדומטריוזיס כי עכשיו גם לא חושב שהיה את זה.
הטיפול צריך להיות לפי התגובה וקשה לתת עיצה בלי לעבור על כל התיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה פתולוגית
נחניאלי30/06/2022התשובה הפתולוגית יצאה שלילית אך הרופא אמר שלפי ניסיונו זה כן אנדומטריוזיס(הוסר נגע משלפוחית השתן)
כמו כן אובחנתי לפני חצי שנה עם אנדומטריוזיס עיצבי על ידי דר שלומי כהן.
יש לי כאבים בעצם הזנב למטה שמקרינים לרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך אנדומטריוזיס ולא אדנומיוזיס
פרופ` דוד בידר01/07/2022בקיצור אין לך אנדומטריוזיס ולא אדנומיוזיס
צריך להמשיך טיפול בפרוטוקולים מתאימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)