בדיקת amh ופרופיל הורמונלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת amh ופרופיל הורמונלי
    גל
    01/07/2022

שלום, אני בת 35, לא מקבלת מחזור חודשי כבר כמה שנים, אובחנתי בעבר עם שחלות פוליציסטיות. הבדיקות שלי:
    דיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה
    70> ESTRADIOL (E-2)
    3.127 mIU/L TSH
    1.90 IU/L LH
    15.80 IU/L FSH
    169.7 mIU/L PROLACTIN
    2> PROGESTERONE
    עשיתי לאחרונה בדיקת AMH בהרצליה מדיקל סנטר (זה נראה בתוך התחום לפי הסקאלה שלהם) ויצא לי ערך של 0.12. אני מאוד מודאגת כי קראתי באינטרנט שזה ערך נמוך מאוד ומתאים לנשים בגיל המעבר ואני בת 35. אני רוצה להיכנס להיריון מה אני יכולה לעשות? האם לא ניתן להיכנס בצורה טבעית עם ערך כזה? האם ניתן לעלות את הערך הזה? האם גם טיפולי הפריה פחות יעילים בערכים כאלה? אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת amh ופרופיל הורמונלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקבי ערכי ההורמונים במיוחד FSH

פרופ` דוד בידר
    01/07/2022

עקבי ערכי ההורמונים, במיוחד FSH, יש למהר ולעשות הפריה חוץ גופית ,דבר שישמר ביציות או עוברים לעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן להיכנס להיריון בדרך טבעית

גל
    01/07/2022

פרופ' תודה רבה על תשובתך. השאלות שלי:
    1. האם ניתן להיכנס להיריון בדרך טבעית במצב שלי או רק בהפריה חוץ גופית?
    2. האם ניתן לעשות הזרעה?
    3. האם ניתן לעשות את ההפרייה ע"י לקיחת הורמונים בכדורים ללא הזרקות?
    4. מהם סיכויי ההפריה במצב כמו שלי (כי קראתי באינטרנט שסיכוי ההצלחה לא גבוהים). תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דרך לעלות את ערכי FSH

גל
    01/07/2022

בנוסף, יש דרך לעלות את ערכי FSH?
    אציין גם כי אני בתת משקל, האם עלייה במשקל יכולה לגרום לעלייה בערכי FSH ושיפור הפוריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאחר והנתונים שלך מצביעים על רזרבה נמוכה מאוד,המלצתו של פרופ׳ בידר להתחיל טיפול הפריה להרות לאלתר באמצעות הפריה חוץ גופית לפני שהמצב יחמיר הנה רילוונטית,כל אופציה טיפולית אחרת אינה מומלצת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/07/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו