מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור אחרי הזרעה ובדיקת דם שליליתספי14/07/2022
שלום רב,
בת 30 אחרי 2 הריונות בהם נקלטתי באופן טבעי ומהיר.
מנסה להכנס להריון שלישי כ7 חודשים.
מחזורים אחרונים 21.4 , 18.5 , 14.6
כל 28 יום.
ב29.6 עברתי הזרעה טבעית ללא זריקות או כדורים (עקב בעיית זרע לא חמורה).
לפי המחזורים האחרונים הייתי אמורה לקבל ב11.6 וב13.6 בדיקת דם להריון יצאה שלילית-
אסטרודיול 268, hcg qua 2.3, פרוגרסטרון 12.56
היום עדיין לא הגיע המחזור.
מה יכולה להיות הסיבה? כבר אין סיכוי להריון לפי הבנתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק 18 על 18 בשחלה השמאלית
ספי14/07/2022יום לפני ההזרעה -
זקיק 18 על 18 בשחלה שמאלית
ממצא ציסטי מלול בקוטר 48 מ״מ
עובי רירית 9 ממ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוסת מגיעה כ-11-14 יום אחרי הביוץ
פרופ` דוד בידר15/07/2022הוסת מגיעה כ 11-14 יום אחרי הביוץ.
רמת הפרוגסטרון עדיין גבוהה לכן הדימום צפוי בקרוב.
הריון אין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה טבעית
ספי19/07/2022תודה רבה על המענה!
אשמח לדעת מה דעתך על הסיכויים לכניסה להריון עם הנתונים הנל…
נסינו 2 הזרעות טבעיות ללא הורמונים.
מצורפים 2 קבצים.
מציינת שאני בת 30 ויש לי 2 ילדים מהריונות ספונטניים בהם נכנסים להריון מהר.
מנסים כעת 7 חודשים בערך.
תודה רבה
*אני מעוניינת להמשיך בקיום יחסי מין/הזרעה טבעית ולא להזריק או לקחת כדורים ולכן חשוב לי לדעת מה הסיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת גם מעקב זקיקים אחרון
ספי19/07/2022מצרפת גם מעקב זקיקים אחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי לדעת סיכויים צריך להבין מדוע את לא מצליחה להרות
פרופ` דוד בידר19/07/2022כדי לדעת סיכויים צריך להבין מדוע את לא מצליחה להרות לאחר שפעמיים הצלחת ועכשיו את עודה הזרעות על מחזור טבעי שזה כמו יחסי מין בלי התהליך עצמו.
כל עוד לא ברור מה קרה אי אפשר לדעת כלום.
לכן מה שאני ממליץ זה לעשות ברור שבו נבין מהי סיבת העקרות הנףנשנית ועל הרופא המטפל להוט את הבדיקות כך שיגיע למסקנה הנכונה.
לעשות הזרעה טבעית לא שונה מקיום יחסים ולכן את לא בכוון הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה- כיוון נכון
ספי19/07/2022פרופסור תודה רבה-
השאלה שלי היא האם תוצאות בדיקת הזרע לפני ההשבחה הן לא סיבה מספקת לעובדה שאני לא נקלטת עכשיו?
כשהתחלנו את הבדיקות זרע היה ריכוז 6 מיליון ומורפולגיה של 1 אחוז תקינים.
צירפתי בקובץ הקודם את התוצאות של ההשבחה האחרונה- האם הנתונים יכולים להיות הגורם? (זה לטענת הרופא המטפל ולכן שלח להזרעות טיבעיות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה לא בזרע
פרופ` דוד בידר20/07/2022הבעיה לא בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)