מועד ביוץ והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מועד ביוץ והזרעה
    שני
    22/07/2022

היי,
    להלן תוצאות שתי בדיקות דם אחרונות לפני הזרעה ללא הורמונים בכלל:

יומיים לפני הזרעה:
    אסטרדיול 2151
    LH 30.3
    פרוגסטרון קטן מ-2

יום לפני הזרעה:
    אסטרדיול 1075
    LH 42.2
    פרוגסטרון 3.6

בשני הימים הנ"ל נצפה באולטרסאונד זקיק בגודל 23 מ"מ כלומר הוא לא גדל בין בדיקת הדם הראשונה לשנייה (בימים שלפני שתי הבדיקות האלה הוא כן גדל במילימטר או שניים ביום).
    הרופא שלח אותי להזרעה יום אחרי הבדיקה שבה הפרוגסטרון היה 3.6. בבוקר ההזרעה עשיתי אולטרסאונד וראו שהזקיק כבר בייץ. ההזרעה היתה ב-12 בצהריים. האם ההזרעה בוצעה מאוחר מידי?
    חשוב לי לציין שיום לפני ההזרעה היו לי כאבי מחזור קלים למשך כמה שעות החל מ-11 בצהריים ולכן אני חושדת שהביוץ היה למעשה יום לפני ההזרעה (בבוקר ההזרעה גם ראו שהזקיק כבר בייץ).
    האם לדעתך ההזרעה בוצעה בזמן מתאים? או שבוצעה מאוחר מידי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועד ביוץ והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הביצית שחרגה יום לפני ההזרעה עדיין הנה ברת הפריה ביום ההזרעה כך שיש בכל זאת סיכוי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/07/2022

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם היא חרגה יום לפני ההזרעה ב-11 בבוקר?

שני
    22/07/2022

התכוונתי שהרגשתי כאבי מחזור קלים החל מיום לפני ההזרעה ב-11 בבוקר (לא בלילה). השאלה היא אם הביצית חרגה יום לפני ההזרעה ב-11 בבוקר וההזרעה בוצעה ב12 בצהריים ביום שלמחרת האם עדיין יש סיכוי להזרעה או שזה אבוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיים סיכוי שעדיין תהיה ויטלית

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/07/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו