מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי לתאןמים זהיםגנית24/07/2022
הבנתי שהפריה חוץ גופית הגדילה לידת תאומים זהים.
מה הסיכוי לדבר כזה בהחזרת עובר אחד?
רקע כללי
42.7 גיל
אני בעצמי תאומה זהה )לא כתוצאה מטיפולי הפריה(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך אין שום סיכוי לתאומים
פרופ` דוד בידר24/07/2022בגילך אין שום סיכויי לתאומים וגם אולי גם לא להריון של עובר אחד.
הפריה חוץ גופית לא מעלה סיכויים להריון של תאומים זהים ואין קשר לזה שאת תאומה זהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תאומים
גנית24/07/2022בגילי (42.7( אין סיכןי לתאומים זהים או לתאומים לא זהים בכלל?
כי לחברה שלי החזירו 4 עוברים ומשם יצאו תאומים והיא היתה בת 42.5. אגב, איני רוצה תאומים מפאת שיקולי תכנון משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך בגילך צריך להחזיר ולפחות שני עוברים
פרופ` דוד בידר25/07/2022אני לא יודע מה בדיוק החזירו לחברה שלך אך בגילך צריך להחזיר , לפחות שני עוברים.
ואין לך מה לפחד מתאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה שתי נשים שילדו תאומים זהים
גנית25/07/2022אני מכירה שתי נשים שילדו תאומים זהים כשהיו בנות 44 מביציות עצמוניות )לא תרומה( הן חברות בקבוצת יחידניות
האם הקפיאו קודם ביציות לפי מה שניתן להבין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים זהים הם אלו שהגיעו מביצית אחת
פרופ` דוד בידר25/07/2022תאומים זהים הם אילו שהגיעו מביצית אחת.
שתי הנשים שהכרת לא הרו לבד תאומים ואני לא יודע מאיפוה זה שזה זהים.
אני לא מכיר.
אבל מה זה משנה, זה לא יקרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תאומים זהים
גנית25/07/2022אחת מהן היתה ממש בסוף ימי הפוריות. מס חודשים ספורים לפני 45. אחרי שנתיים וחצי טיפולים.
בשאיבה האחרונה הצליחו לשאוב אחת אותה הפרו והחזירו ומשם תאומים זהים.
ברור שהם זהים כי הוחזר רק עובר אחד
שלא תבין. זה החשש שלי וכולי תקווה שזה לא יקרה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יקרה
פרופ` דוד בידר25/07/2022זה לא יקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)