מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה עם אוביטרלספי01/08/2022
שלום רב, אשמח להתייעצות-
בת 30 עם 2 ילדים (ב"ה) אחרי 2 הריונות בהם נקלטתי באופן טבעי ומהיר.
מנסה להיכנס להריון שלישי כ7 חודשים.
מחזורים אחרונים 18.5 , 14.6, 14.7
כל 28 יום.
ב28.7 מעקב זקיקים (יום 14 למחזור) יום חמישי
נתוני שחלה ימנית - זקיק 17X18 , זקיק 14X14
שמאל- זקיק 14X14
עובי רירית 8.5
נוזל בכמות קטנה
דם- אסטרודיול 665, LH 11.96, PRO 1.09
הונחתי על ידי הרופא להזריק אוביטרל ב29.7 יום שישי בלילה 21:30 ולבצע השבחה והזרעה בראשון ב9:30 (36 שעות אחרי). ההזרעה ללא הורמונים.
תוצאות ההשבחה-
לאחר ביצוע 2 שטיפות
ריכוז 17 M
תנועה 59%
סה"כ תאי זרע בתנועה 5 M
נפח 0.5
דגימה מקורית-
נפח 3.5
ריכוז 11 M
תנועתיות 82%
תנועה פרוגרסיבית טובה 64%
אשמח לדעת האם על סמך הנתונים בחמישי (מעקב זקיקים+דם) יכול להיות שהתחיל ביוץ ספונטני לפני קבלת האוביטרל בשישי בלילה?
מה הסיכויים של הזרעה כזאת ובכלל של כניסת להריון באופן טבעי/הזרעות עם אובירטל בלבד? (לא מעוניינת בהורמונים והפרייה בשלב זה).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הביוץ יהיה 36 אחרי האוביטרל ולא היה ביוץ
פרופ` דוד בידר02/08/2022הביוץ יהיה 36 אחרי האוביטרל ולא היה ביוץ קודם.
לעניין הטיפול:
אני חושב שצריך לברר מדוע את לא מצליחה להרות ולא לתת טיפול כגון מה שאת עושה כי לנעשה זה לא שונה נקיון עיזים רגיל בזמן ביות.
אין הגיון בטיפול שאת עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נתוני הזרע הם לא סיבה מספיקה לאי הצלחת הטיפול
ספי02/08/2022תודה רבה פרופסור
מה הכוונה ״כי לנעשה זה לא שונה נקיון עיזים רגיל בזמן ביוץ״?
אשמח להסבר .
האם נתוני הזרע הם לא סיבה מספיקה לאי הצלחת הטיפול?
(אצלי הווסת סדירה, האם יכולה להיות בעיה אחרת אצלי שאפשר לבדוק?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה שהיא אין שוני מקיום יחסים רגיל
פרופ` דוד בידר02/08/2022הכוונה שאין שוני מקיום יחסים רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובתך
ספיר02/08/2022אשמח לתגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול שאת מקבלת לעומת קיום יחסים
פרופ` דוד בידר03/08/2022הטיפול שאת מקבלת לעומת קיום יחסים לא מעלה סיכוייך להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכולה להיות הסיבה לאי קליטה
ספי03/08/2022אם כך, מה יכולה להיות הסיבה לאי קליטה? (בהנחה שנקלטתי בקלות בעבר)
אם זה לא הזרע ואצלי הביוץ תקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת שיש בעיה בחצוצרות
פרופ` דוד בידר03/08/2022לבד כתב ת שיש בעיה בחצוצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אובחנה אצלי בעיה בחצוצרות ולא כתבתי זאת
ספי03/08/2022אני חושבת שהיה כאן בילבול.
לא אובחנה אצלי בעיה בחצוצרות ולא כתבתי זאת.
הסיבה היחידה שהרופא שלי איבחן היא בזרע.
לכן שאלתי היא האם לאור העובדה שאצלי כרגע לא אובחנה בעיה ויש בעיה בזרע- הזרעה יכולה לעזור לנו? ואם זה אותו דבר כמו קיום יחסים- מה יכולה להיות הסיבה לאי קליטה אחרי 2 הריונות? (האם יש בדיקה נוספת שאתה ממליץ לי לעשות?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ על הפריה או לחילופין לבצע צילום רחם
פרופ` דוד בידר03/08/2022סליחה
אני חושב שהבעיה אני בדרך!.
העובר נוצר בחצוצרה.
הביצית נופלת לחצוצרה ומחכה לזרע. אחרי 2 הריונות אני לא חושב שיש בעיה בזרע לכן
ממליץ על הפריה.
או לחלופין לבצע צילום רחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)