מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנושא בדיקותאור20/08/2022
שלום, לפני כשבוע כתבתי כאן כי אני בוחרת תורם זרע ושאלתי על סכנה בכמות מזערית של 46 בדיקות בלבד בבנק האירופאי. נעניתי כי מאחר ואני לא נשאית בפאנל מורחב שנבדקתי (360 מוטציות) אז הסיכוי לילד חולה הוא אפסי. האם כדאי והגיוני יותר לבחור מבנק אירופי בו נעשו רק 46 בדיקות ואין נשאויות (מפאת מיעוט הבדיקות) או מבנק אמריקני עם פאנל בדיקה של 283 נשאויות כאשר התורם נמצא נשא לתסמונת usher 1b והבדיקה הזו נעשתה גם בפאנל המורחב שלי? זה נכון שאם הורה אחד שלילי אז הילד גם לא יהיה נשא? אני ממש חרדה מעניין הנשאויות הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשאות יש לכל אחד בכל מקרה
פרופ` דוד בידר20/08/2022נשאות יש לכל אחד בכל מקרה ואין טעם לעדות יותר בדיקות ממה שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מומלץ לי לבחור ולהעדיף תורם
אור20/08/2022ראשית תודה על המענה המהיר. אך השאלה שמדירה שינה מעיניי ושלווה ממחשבותיי: האם מומלץ לי לבחור ולהעדיף תורם (שנתוניו מצאו חן בעיניי)מבנק אמריקני הכפוף ל fda כאשר אותו תורם נבדק בפאנל של 283 בדיקות ויצא נשא לתסמונת usher 1b על פני תורם מבנק אירופי שעה רק 46 -60 בדיקות נשאויות ללא נשאויות (שנובע כנראה ממיעוט יחסי של בדיקות)? אני מבדיקה של פאנל 360 יצאתי לא נשאית (רשום בכוכבית שעדיין קיימת הסתברות נמוכה לנשאות וכי הבדיקה נכונה ב 98%) ובכלל, אם רק הורה אחד לא נשא אזי הילד גם לא יהיה נשא? (להבדיל מחולה כמובן). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שהסיבות יעל הספיציפיות ובכלל זה דאגת יתר,הייתי ממליץ שתקבלי חוות דעת מגנטי קאי שיסיר ממך חלק גדול מדאגותייך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)