שאיבה 2 ללא מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבה 2 ללא מוקפאים
    אנונימית123
    22/08/2022

שלום פרופ׳ מה שלומך?
    אני בת 30, אצלנו הבעיה היא אצל בעלי בזרע יש לו נתונים ממש נמוכים ב3 הפרמטרים של הזרע. עברתי טיפול בדיוק לפני שנה שאיבה 1- כולל מיון זרע בmfc נוצרו 5 עוברים שגידלו ליום 3 נאמר לנו כי הם איכותיים מאד .והוחזר 1 טרי ו4 הנותרים ביום 3 הוקפאו .החזרה ראשונה לא נקלט. החזרה שניה 2 עוברים מוקפאים גם לא נקלטו.בשלישית שוב 2 מוקפאים ולא נקלטו,עברתי שוב שאיבה החודש כמובן גם מיון זרע- בבר טוב הפעם, 18 ביציות ,היו 8 הפריות הוחזרו 2 עוברים ביום 4 (נאמר לנו כי הם איכותיים וגדלו יפה) וכל השאר לא שרדו ולא הייתה הקפאה בסוף לצערי כי הם לא הגיעו להיות בלסטוציטים, אני לא מצליחה להבין מה קורה, אולי המורפולוגיה הקשה משפיעה על העוברים ולכן הם לא מתפתחים ולא שורדים? אצלי הכל תקין עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כולל צילום רחם שיצא תקין, מה יכולה להיות הסיבה לכשלונות חוזרים? אשמח לייעוץ אני קצת מיואשת כבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה 2 ללא מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לענות על השאלות היות ואין נתוני זרע

פרופ` דוד בידר
    23/08/2022

קשה לענות על השאלות היות ואין נתוני זרע ונתוני המעבדה. בכל אופן מיום זרע , לדעתי, מיותר.
    את צריכה להמשיך בטיפולי הפריה ובגלל גילך הצעיר אין סיבה שלא להצליח. הסיבה לאח קליטה תלויה בעיקר בעובר. בסופו של דבר יגיע העובר הטוב שיקחט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבה 2 ללא מוקפאים

אנונימית123
    23/08/2022

תודה על המענה המהיר פרופ׳ .
    מנסיונך והידע הרחב שלך יש מישהו שמטפל בבעיות זרע קשות שאפשר להמליץ לבעלי? יש דרך לטפל בכלל? בבר טוב בבדיקה הראשונה אמרו שיש לו חיידק בנוזל הזרע לקח אנטיביוטיקה וזה עבר בבדיקה שלאחר מכן הנתונים היו אותו הדבר וכלום לא השתנה. אנחנו אובדי עצות.
    אם בסבב הבא לא נעשה מיון אז מי יבחר את הזרע המעבדה הרגילה של הביח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המעבדה היא לא משהו רגיל

פרופ` דוד בידר
    23/08/2022

המעבדה היא לא משהוא ״רגילה״ כפי שאת כותבת, והמעבדה יודעת טוב מאוד מה לבחור.
    תמשיכי בהפריה ואת צריכה להצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבה 2 ללא מוקפאים

אנונימית123
    25/08/2022

חס וחלילה לא זלזלתי במעבדה או משהו כזה
    פשוט נאמר לי עי המומחים למיון זרע שללא מיון זרע הסיכוי להצלחה קלוש מאד כי במעבדות של בתי חולים אין הגדלת מקרוסקופ פי 6000 כמו במעבדות למיון זרע ולכן הם לא יכולים לבחור את התאים הטובים ביותר להפריה
    כך נאמר לי. אני לא מבינה בתחום לכן התייעצתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא חושב שהמיון עוזר וכתבתי לך מה אני חושב

פרופ` דוד בידר
    25/08/2022

י שאמר לך את זה, זה בשביל שתעשי את המיון.
    אני לא חושב שהמיון עוזר, וכתבתי לך מה אני חושב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו