אני לאחר קיסרי חירום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אני לאחר קיסרי חירום
    אליה
    30/08/2022

שלום, אני לאחר קיסרי חירום.
    כמה חודשים מנסה להרות לאחר שקיבלתי מחזור רק לאחר 4 חודשים מהלידה (לא הנקתי) והתברר כי אני פוליציסטית. מאז המחזור מגיע כל חודש ואני עוקבת אחרי הביוץ ומקיימת יחסים אך ללא הצלחה. הלכתי לצילום רחם שיצא תקין ברוך השם אך התגלתה נישה, הלכתי להיטרוסקופיה אבחנתית ששם הרופא ביצע את זה ללא מצלמה אלא עם עדשה שבה הוא מסתכל ולא ראיתי שום דבר על הצג רק הוא ראה בעינית של העדשה. אמר לי שהרחם ברוך השם תקין והנישה אפסית וחסרת משמעות והיא גג בגודל 1-2 מ״מ. ואם יש בה טיפה נוזל זה טבעי בכל נישה.
    כמה שאלות אם אפשר שתוכל לענות לי לפי המספור כדי שאדע כל תשובה לאיזה שאלה תודה מראש🙏🏻
    1. איך לא איבחנו את הנישה עד עכשיו בכל המעקבים והאולטרסאונדים, יש סיכוי שראו פשוט לא אמרו כי לא התלוננתי על זה? או שיש סיכוי שהיא נוצרה רק עכשיו כמה חודשים לאחר הקיסרי?
    2. האם יש סיכוי שבגללה לא נקלטתי עד עכשיו להריון? שהיא הפריעה בעצם?
    3. מה היית ממליץ לעשות מכאן?

הרופא אומר להוריד לחץ כי יש ביוץ כל חודש אבל בהריון הראשון נקלטתי בניסיון הראשון ברוך השם. מה יכולה להיות הסיבה? מאוד דואגת לגביי הנישה ולא כלכך סומכת על דברי הרופא האמת…

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לאחר קיסרי חירום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מה לדאוג כרגע לגבי הנישה

פרופ` דוד בידר
    31/08/2022

אין מה לדאוג , כרגע , לגבי הנישה.
    פשוט להמשיך לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נישה לאחר קיסרי

אליה
    31/08/2022

תודה על המענה. בע״ה אמשיך לנסות ובע״ה זה יבוא.
    אין סיכוי שהיא הסיבה שאני לא נקלטתי עד עכשיו? זה באמת חסר משמעות בגודל הזה?
    לא מבינה איך לא ראו זאת קודם? זה תמיד היה שם מהקיסרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נישה קטנה ניתן לראות רק בהסתכלות בתוך הרחם

פרופ` דוד בידר
    31/08/2022

נישה קטנה ניתן לראות רק בהסתכלות בתוך הרחם ונישות גדולות גם באולטרה סאונד.
    אם מי שהסתכל ראה משהוא קטן אז אין להתייחס לזה בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו