אימוני אירובי והפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אימוני אירובי והפריה
    מרינה
    02/09/2022

אוטוטו מתחילה טיפולי ivf. איך מתנהלים מבחינת אירובי ואימוני משקולות בתקופת הטיפולים עד ליום השאיבה? ניתן חופשי על בסיס יומיומי?
    שאלה נוספת ואולי קצת מצחיקה אבל חשוב לי להבין את הסוגיה, הקפאתי בעבר ביציות וזכור לי שבשני הסיבובים קיבלתי מחזור כעבור 6 ימים מיום השאיבה. זה אומר שמיד אחרי ההחזרה מקבלים מחזור? ואם כן איך זה ייתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימוני אירובי והפריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לעסוק בספורט שציינת

פרופ` דוד בידר
    03/09/2022

אפשר לעסוק בספורט שציינת.
    הדימום הגיע מהר עקב סוג הפרוטוקול שקיבלת ללא תמיכה.
    אחרי החזרה הפרוטוקול שונה ולא יגיע וסת מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מרינה
    03/09/2022

תודה על המענה. בהמשך לתשובתך, מאחר ואני בת 44 וחצי, ובשל המגבלה עד גיל 45, אם חלילה לא נקלטים אחרי ההחזרה, האם ניתן להתחיל סבב הזרקות חדש מייד עם המחזור הראשון שמגיע לאחר ההחזרה? שזה אם כך יוצא למעשה אם אינני טועה כשבועיים וחצי אחרי שאיבה.
    אם כן, מציידים אותי מראש במרשם ובפרוטוקול חדש כדי להיערך בהתאם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת המיזור המהירה נבעה משימוש בדקפפטיל חהשריית הביוץ,והדבר שונה בהחיך הנוכחי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/09/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו