שאלה הריון אחרי ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה הריון אחרי ivf
    דניאל
    07/09/2022

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון ואצליח לקבל מענה /הכוונה
    בת 42 ivf+pgd . הריון ראשון ב"ה. בשבוע 12+6 דימום מסיבי היתי בהשגחה במיון קבלתי אנטי די. ודופסטון )כמו שקיבלתי בתמיכה לא מתה עליו) השקיפות היה תקין ב"ה. שבוע 14 ביום הסקירה נהיה לי דימום כתם .ב"ה לא מסיבי לאחר מאמץ.בסקירה מצא כמה קרישי דם ואמר שזה כנראה הכאבים שיש לי ומשם הדימום אבל זניח. הוא דאג יותר מ2 נקודות לבנות בלב. כשהגעתי לרופאה היא אמרה אמרתי לך שיש סיכוי להפלה .לא הצלחתי להבין מאיפה קרישי הדם ועד כמה זה חמור. וגם הנקודות הלבנות בלב האם זה וודאי לפגם בכרומוזום? לא יכלו לאתר אתזה בpgd?או בנק הזרע?
    מאיפה זה בא פגם בזרע או משהו שהיתי צריכה לברר לפני כן?? אני בחורה בריאה (ספורטאית) בגדול.הרופאה לא נתנה סיכוי להמשך ההריון והעלתה את הדופסטון ל3 פעמים ביום. מיותר להגיד שזה עושה מגרנות חזקות ומושבתת במיטה בנוסף.אין תחליף וגינלי ? קבלתי הפניה לאקו לב עובר אבל יש עוד זמן .חסר לי הסברים . כולי בחששות מה הולך להיות . האם ניתן לקבל חווד מקצועית פרטנית אם כן באיזה תחום ? תודה מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה הריון אחרי ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הממצא בהחלט עשוי להתברר כסתם התעבות של סיבי שריר הלב,ביצוע PGD אינו ערובה ל-100% תקינות גנטית במיוחד בנסיבות הגיל והטיפול,,ולכן כל שיקול לאבחון הסטטוס העוברי סקירות,אקו,מי שפיר,בדיקת אקסום אינם בטלות בשישים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/09/2022

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה קטנה

דניאל
    08/09/2022

האם פרופ אשכנזי מטפל בזה ו מקבל בפרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/09/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכולים לצור איתי קשר

דניאל
    11/09/2022

הנייד מצורף .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכולה ליצור קשר עם המרפאה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/09/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו