השפעת מדדי כבד ךא תקינים על הליך צפוי של היזרת עובר מוקפא בן 3 ימים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השפעת מדדי כבד ךא תקינים על הליך צפוי של היזרת עובר מוקפא בן 3 ימים
    דניאלה
    22/09/2022

לפני כשנה עברתי מיני מעקף במסגרת בעיות פיריון. בחצי שנה האחרונה במאי עברתי היריון כימי וביולי האחרון גרידה עקב הפלה עצמונית .
    בחודשיים האחרונים כל הזמן יוצא לי ערכים גבוהים ולא תקינים של תפקודי כבד בבדיקות דם. נשלחתי בין לבין לאולטרסאונד שיצא תקין גם בייעוץ גסטרו כשעוד המדדים היו בתחילת העלייה (היום הם פי 3) שאמרה לשנות קצת הרגלי תזונה ושזה לא קריטי אך מאידך בבדיקה שביצעתי היום אני רואה שהמדדים רק עולים וזה מדאיג אותי מאוד. (בתחילה חשבתי שזה בגלל ההפלה שעברתי כי בבדיקת דם של אז כל המדדים שלי צנחו אך התאזנו מאז למעט נתוני הכבד) מה לדעתך יכולה להיות הסיבה פוריות שנמשכת 3 שנים..? בבדיקה שביצעתי בביקורת אצל רופא נשים כחודש לאחר הגרידה הפרופיל ההורמונלי יצא תקין ולא נראה משהו חריג באולטרסאונד רק שמבייצת.
    ייתכן שעקב הגרידה נוצר איזשהו זיהום תוך רחמי שלא ניתן לראות באולטרסאונד? ואם כן איזה בדיקה גניקולוגית יכולה להאיר על הנושא? חוששת ממחלת כבד כלשהי ובטח חוששת שתהיה לזה השפעה כלשהי לשלילה
    על הסיכויים שלי בהחזרת עובר מוקפא האחרון שנותר לי בסבב זה שאמורה להתבצע בקרוב . בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצתי לעבור בירור מקיף בשאלת הכבד ולהמתין להתאפסות הערכים ורק אז לשקול היריון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/09/2022

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו