מנוגון וגרוי יתר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מנוגון וגרוי יתר
    יעל
    23/06/2008

חודש שעבר טופלתי במונגון. היה לי גרוי יתר, אז במקום להזריק אוביטרל קיבלתי הוראה להזריק דקפפטיל 0.1 ההזרעה בוצעה כמתוכנן. כרגע ממתינה לבדיקת הבטה מחר
    שאלותי הן:
    1. במידה ולא יושג הריון האם יהיה צורך לחכות חודש להתחלת טיפול חדש?
    2. מה נהוג לעשות במקרה שלי שהיה גרוי יתר, האם ממשיכים עם מנוגון במינונים קטנים יותר או
    שצריך לעבור לטיפול אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנוגון וגרוי יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יעל

ד''ר דוד ישי
    23/06/2008

בד"כ נהוג להמתין חודש בין טיפול לטיפול. כך אני נוהג עם המטופלות שלי. בטיפול הבא בלי ספק צריך יהיה להוריד את מינון המנוגון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גונאל אפ - גם כואב?

חסוי
    23/06/2008

אני אמורה להתחיל להזריק גונאל אפ בפעם הראשונה.
    האם זה גם כואב כפי שמתואר פה ?
    שורף?
    נסבל?
    אשמח לשמוע מניסונכן......
    מה תופעות הלוואי שהיו לכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה

דנית
    23/06/2008

ממש ממש לא כואב ולא שורף , הלוואי שזה יהיה הדבר הכי קשה שתעברי... בהצלחה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נטאלי

חסוי
    23/06/2008

אמן ואמן.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אני
    25/06/2008

הגונאל זו זריקה ממש לא כואבת ולא שורפת.. וגם שאר הזריקות הן בסדר גמור(אולי הזריקה הראשונה מכל זוג מלחיצה טיפה אבל אין ממה)!! בכל מקרה ,זה למטרה טובה ולא אותי ולא אותך ולא אף בחורה, דקירה קטנה של מחט תגרום לוותר על הדבר הכי מאושר בעולם וזה ----ילד!! בהצלחה לך ואם תחייכי הכל יהיה יותר פשוט וקל!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו