לפני תחילת טיפולים..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני תחילת טיפולים..
    טל
    23/06/2008

שלום רב ,
    אני בת 26, מנסה מזה כמעט שנה להרות. מבדיקות זרע שערך בעלי עלה כי כל הנתונים יצאו תקינים למעט מורפולוגיה 0 ו-1 בבדיקה חוזרת. הרופא המטפל הציע להתחיל עם הזרעות יחד שימוש בGONAL 900 ו- OVITRELLE. אני מקבלת מחזור סדיר 27-29 יום. חוץ מבדיקת PAP ובדיקת שד הרופא רוצה תוצאות של בדיקת דם (ספירת דם, נוגדנים לצהבת וכו') בטרם נתחיל את הטיפול. הוא נתן לי לבצע גם בדיקות הורמונליות, אך אתחיל את הטיפול עוד לפני קבלת התוצאות.
    שאלותיי הן: האם ההורמונים שניתנו לי אינם במינון גבוה יחסית לגילי ולמחזור התקין? האם מומלץ להתחיל טיפול ללא בדיקות נוספות (פרופיל הורמונלי, למשל)? והאם יש להיות בצום או להיות ערים מס' שעות לפני בדיקת הפרופיל ההורמונלי?
    בתודה מראש,
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני תחילת טיפולים..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום טל

ד''ר דוד ישי
    23/06/2008

900 הוא לא המינון היומי אלא כמות התרופה שיש במזרק ( שמספיקה למס' ימי טיפול )
    אני מעדיף לקבל את תוצאות הבדיקות שבקשתי, לפני התחלת הטיפול. את הפרופיל ההורמונלי צריך לעשות במרחק זמן של 2-3 שעות משנת הלילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו