חוסר זרע לאחר בדיקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חוסר זרע לאחר בדיקה
    אופטימית
    23/06/2008

היי
    אתמול התבשרתי כי לא נמצאו כלל תאי זרע בבדיקה שביצע בעלי
    אני מנסים כבר למעלה משנה להכנס להריון , המון זמן הייתי בטוחה שפשוט לא הקפדנו על ימי הביוץ וכן עבדתי במשרה מאוד מלחיצה וחשבתי שאנחנו רק צריכים עוד זמן אולם כשהתוצאה הגיעה הרגשתי כאילו תלשו לי חלק חשוב בגוף
    שנינו בקרוב בני 29 בריאים
    אני מעוניינת לשמוע מהן האופציות,סטטיסיטית לדעת שזה אפשרי , הכל ורק לא לחשוב על הנורא מכל שלא נוכל להביא ילד שיהיה ילוב של שנינו ...
    זקוקה לעידוד (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר זרע לאחר בדיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לי

ד''ר דוד ישי
    23/06/2008

ראשית צריך לחזור על בדיקת הזרע עוד פעם פעמיים בהפרש של כמה שבועות. אם המצב חוזר על עצמו, אפשר לקחת ביופסיה מהאשך כדי לחפש תאי זרע בשלים שאתם ניתן לעשות את ההפריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר זרע

אופטימית
    24/06/2008

תודה על תגובתך דר ישי
    האם בוודאות אוכל להרות מבעלי , בכל דרך קשה ככל שתהיה ?
    האם יש אפשרות שקיימת איזשהי חסימה בצינורית ושניתן לפתוח אותה ולהרות באופן הרגיל ?
    או שמא הפתרון יהיה מחייב הפריה חוץ גופית ?
    הרופאה שלי הפנתה את בעלי לאורולוג , לא ציינה בפניי את האפשרות לבצע את בדיקת הזרע פעם נוספת, האם ממה שכתבת ניתן להבין שיש אפשרות , שעל אף שלא נמצאו בבדיקה הראשונה כלל תאי זרע לאחר סירכוז , שהמצב יכול להשתנות בבדיקה נוספת ?
    אודה לקבלת מנה לשאלותיי
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לי

ד''ר דוד ישי
    24/06/2008

אי אפשר להבטיח לך שתוכלי להרות מזרעו של בעלך. גם אם ימצא זרע בבדיקה חוזרת וגם אם בביופסיה, ההריון יהיה רק ב IVF.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו