שאריות תמיכה שלא יוצאות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאריות תמיכה שלא יוצאות
    מיטל
    15/10/2022

שלום
    אני כמה ימים אחרי החזרה של 3 עוברים ומשתמשת פעמיים ביום בקרינון. בעיקרון, הבנתי מההיסטוריה בפורומים שונים שאין בעיה שלא כל החומר יוצא,וגם כתוב בעלון אך אצלי נראה שכ -50% לא יוצא למרות שלוחצת חזק. כדאי כשמוציאה את המוליך להכניס שוב ולנסות להכניס את השאר?

האם כל הגושים הנותרים בנרתיק מהחומר ייספגו ויתמוססו בסופו של דבר מעצמם?עלול להיגרם נזק לעוברים מהגושים הללו? אני לא יודעת איך וגם מפחדת לנסות לנקות את הגושים מבפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאריות תמיכה שלא יוצאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא צריך לנקות שום גושים ושום נזק

פרופ` דוד בידר
    15/10/2022

לא צריך לנקות שום גושים ושום נזק לא יגרם אם חלק מהחומר לא יוצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה באשר

מיטל
    16/10/2022

שלום ותודה על המענה
    מה באשר ל 50% מהחומר? ידוע לי שאין בעיה שלא כל החומר יוצא,וגם כתוב בעלון אך אצלי נראה שכ -50% לא יוצא למרות שלוחצת חזק.
    צריך להכניס את המוליך שוב לנרתיק ולנסות להוציא את שאר החומר או שזה מספיק רק חצי מהחומר שיצא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינון

מנסה לסייע
    16/10/2022

נראה לי שקראתי באיזה מקום שיש אזורים בארץ ובעיקר בירושלים שנוצר ואקום ולכן צריך לעשות לו נקב ואז הכל יצא. תחפשי בהוראות אם כתוב משהו. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינון

פרופ` דוד בידר
    16/10/2022

לא צריך לעשות כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו