החזרת עוברים עם רירית דקה 5.3

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים עם רירית דקה 5.3
    סיון
    21/10/2022

בת 39 , כרגע במהלך סבב ראשון, הבוקר עברתי שאיבה ראשונה , נשאבו 3 ביציות והרירית 5.3 האם כדאי לבצע החזרה בעובי רירית כזו או להקפיא ולהמתין לטיפול הבא ? אציין שלפני כשנתיים נכנסתי להריון ראשון לא מתוכנן ספונטני וטבעי נאלצתי לצערי לעבור גרידה בשבוע 16 עקב מומים ,חודשיים לאחר הגרידה הסתבר שהתפתח לי חסימה בצוואר הרחם וזיהום באגן ואושפזתי לפתיחת החסימה וטיפול אנטיביוטי אינטנסיבי לאחר מכן עברתי פעמיים היסטרוקופיה אבחנתית הרחם נראה תקין עם הצרות קטנה בצוואר .ומאז הגרידה בעצם הרירית שלי די דקה סביב 3.5 . וזו פעם ראשונה שאני מקבלת טיפול הורמונלי במסגרת טיפול פוריות אציין שקיבלתי גונל במינון 450 לאורך כל הטיפול והמקסימום שהרירית הגיעה זה 5.8 . אשמח לתשובה בהקדם כדי לקבל החלטה נכונה אם להחזיר או להמתין לסבב הבא כדי להגדיל סיכויים לעיבוי הרירית . תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרירית שלך נפגעה ולא תהיה טובה

פרופ` דוד בידר
    21/10/2022

הרירית שלך נפגעה ולא תהיה טובה ולכן כדאי להחזיר כעת.
    במקרים כאילו , אם את בזוגיות, יש לחשוב על פונדקאות.
    גם שאיבה של 3 ביציות מראה על רזרבה חלשה והכל יכול לנבוע ממה שקרה בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו