החזרת בלוסציסט טרי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת בלוסציסט טרי
    אנונימית
    22/10/2022

היי,
    אני בת 32, יש לי ילד מהריון טבעי שהקלטתי תוך חודש. כמה חודשים לאחר הלידה גילו לי שארית שליה. כעבור שנתיים ניסיתי להיכנס שוב להריון ללא הצלחה, כל הבדיקות תקינות למעט סונו שהתגלתה חסימה בחצוצרה אחת. המחזורים שלי תמיד היו סדירים (28 ימים), ספירת זרע של בעלי תקינה. לאחר שנה התחלתי ivf, בשאיבה שאבו 11 ביציות, 7 הופרו והחוזר עובר אחד טרי ביום 5 באיכות מאוד גבוהה. בנוסף 2 עוברים נוספים באיכות בינוניות אולי יוקפאו (כרגע ממשיכים לעקוב אחריהם). מיום השאיבה אני לוקחת פעמיים ביום קרינון. ההחזרה התבצעה ביום 5, לאחר ההחזרה לקחתי אוביטרל ובינתיים ממשיכה עם קרינון. יש לי שתי שאלות:
    1. האם לדעתך על סמך מה שכתבתי יש סיכויים גבוהים להצלחה?
    2. אחרי כמה ימים מההחזרה ניתן לבצע בדיקת בטא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת בלוסציסט טרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי לפני כמה חודשים פעמיים היסטרוסקופיה

אנונימית
    22/10/2022

שכחתי לציין שעשיתי לפני כמה חודשים פעמיים היסטרוסקופיה שיצאה תקינה. ובמעקב זקיקים האחרון שביצעתי יומיים לפני השאיבה עובי הרירית היה 9.5. לאורך כל הטיפול קיבלתי גונאל 100.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכויים טובים עקב גילך וסיפור עבר של לידה

פרופ` דוד בידר
    22/10/2022

1.הסיכויים טובים עקב גילך וסיפור עבר של לידה.
    2. 9-10 ימים אחרי היזרה לבדוק בטא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוצאה תקינה?

אנונימית
    31/10/2022

היי,
    אשמח אם תוכל להגיב לי.
    אתמול עברו 11 ימים מיום החזרת הבלוציסט. עשיתי אתמול בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית וגם בדיקת דם בטא יצא 92. היום יום 12 עשיתי שוב בדיקה ביתית שיצאה חיובית. האם אפשר להגיד שזה הריון? האם 92 זה ערך תקין?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוייך מעל 30% להרות במחזור הנוכחי,יכולה לבצע בגיקת היריון לאחר לפחות 10 ימים ממועד ההחזרה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/10/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום 11 מיום החזרת הבלוציסט

אנונימית
    30/10/2022

היי,
    היום יום 11 מיום החזרת הבלוציסט. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית וגם בדיקת דם בטא יצא 92. האם תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו