שאיבה מהרגע להרגע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבה מהרגע להרגע
    דמית
    28/10/2022

שלום רב
    הייתי אמורה לקבל מחזור החודש ולהתחיל סבב.
    המחזור לא הגיע . היה ממש איחור של כמה ימים. לאחר ששללתי הריון ספונטני בבדיקת דם ניגשתי בהנחיית רופא למעקב זקיקים.
    יצא זקיק גדול 28 והרופא אמר שהמחזור לא הגיע בשל שיבוש הורמונלי אבל שאני עומדת לפני ביוץ. ביקש שאזריר אוביטרל ובשבת כבר יש שאיבה של אותו זקיק גדול (לא היה כל התערבות הורמונלית החודש!)
    האם להחזיר עובר זה שיווצר מהביצית שתישאב ועובר מוקפא בלסטו שכבר נשאב ביולי ומוקפא מאז באסותא על בסיס ביוץ טבעי לחלוטין ללא התערבות הורמונים מגדילה סיכוי? רירית מעל 8.
    האם מהלך של שאיבה על בסיס טבעי זה דבר שכדאי לעשות? כי השאיבה רק על ביצית אחת.
    אני בת 42.8 רזרבה לא גבוההamh 0.58
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה מהרגע להרגע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא בטוח שיש בזקיק הזה ביצית

פרופ` דוד בידר
    28/10/2022

אני לא בטוח שיש בזקיק הזה ביצית, ולא ברורה לי ההחלטה לעשות שאיבה בלי בדיקות דם.
    אי אפשר לדעת אם את לפני ביוץ, דבר שלא מתאים כאן כלל וכלל , ויותר מתאים שאת אחרי ביוץ,ולא יודע מה המניעים של הרופא לעשות שאיבה מהירה מהר , שלדעתי, לא מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבה מהרגע להרגע

דמית
    28/10/2022

היו בדיקות דם בחמישי
    אססטרדיול 707
    פרוגסטרון 0.8

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיקי 28 יכולה להיות גם ציסטה מפרישת הורמונים

פרופ` דוד בידר
    30/10/2022

זקיקי 28 יכולה להיות גם ציסטה מפרישת הורמונים ושאיבה דחופה אינה פרוטוקול מקובל בטיפולי פוריות מה עוד שהוא לא הולך על משהוא ברור שבו היה מעקב של המחזור.
    בדיקות הדם צריך להיות עוקבות כך שאני מסופק אם תהיה ביצית בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבה מהרגע להרגע

דמית
    30/10/2022

אכן צדקת לא היתה ביצית בשאיבה-האם זה בגלל שהיה כבר ביוץ או שעוד לא היה ביוץ?
    מכיוון שיתכן ועוד לא היה ביוץ בוצעה הזרעה במקום.
    הסבב לא התחיל כפי שצריך בגלל שמחזור לא הופיע.
    כעת אני רוצה לנצל זכאות של חודש נובמבר - פשוט להמתין להופעת מחזור? ואם לא יופיע מחזור עם דימום שוב - מה עלי לעשות על מנת להתחיל סבב ולא לפספס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היה ביוץ כי הפרוגסטרון נמוך

פרופ` דוד בידר
    30/10/2022

לא היה ביוץ כי הפרוגסטרון נמוך ובדיקת דם אחת לא מספקת לתת הנחיות או לדעת מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו