זקיקים קטנים בשחלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים קטנים בשחלה
    דוש
    31/10/2022

היום עשיתי מעקב זקיקים נצפו בשחלה שמאלית 5קטנים בימנים 2 ורק אחד בגודל 7 היום זה היום ה7למחזור אני מזריקה גונאל 75 החלטתי פשוט לעלות את המינון ל150 כי אני רואה שהחודש פספסתי ולא עשיתי את הבדיקת דם אז אפשר לדעת למה לא גדלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים קטנים בשחלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התגובה תלויה בגיל

פרופ` דוד בידר
    01/11/2022

התגובה תלויה בגיל.
    מינון 75 לא היה מספיק כדי לגרות את השחלות שלך ולכן יש לעלות במינון עד לתגובה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיקים קטנים בשחלה ימנית

דוש
    02/11/2022

שוב אני היום עשיתי שוב בדיקת זקיקים העלו לי את המינון ל112 אני בת32 עם שחלות פוליציסטיות והזקיק גדל אחרי יומיים רק ב1 הוא היה 7עכשיו 8 אחרי שהעלו את המינון היום שוב העלו את המינון ל150 אני חושבת שזה לא יגדל היום הוא היום ה9למחזור מה הסיכוי שיגדל ךא הסכימו לעשות לי בדיקת דם אמרו מהיום השני למחזור עושים אז מה הסיכוי שיגדל הזקיק הזה אם ביומיים גדל ב1למרות שהעלו מינון אולי צריך לעלוץ ל200

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו