דקפפטיל כתמיכה לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל כתמיכה לאחר החזרה
    שאלה
    07/11/2022

שלום רב,
    קבלתי 3 זריקות של דקפפטיל כתמיכה לאחר החזרה של עובר בן 5 ימים. זה משהו שמקובל להביא דקפפטיל כתמיכה? מה תפקידו?
    עוד שאלה- האם בשלב זה (אחרי החזרה) דקפפטיל עדיין יכול למנוע גירוי יתר? (כבר בהחזרה ראו שיש לי שחלות מאוד מוגדלות ואני סובלת מכאבים)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל

פרופ` דוד בידר
    07/11/2022

לא כולם משתמשים הדקפפטיל כתמיכה.
    דקפפטיל גורם להפרשת הורמון הביוץ-LH, וזה גורם להפרשת פרוגסטרון מהזקיקים שהשחלות.1.
    כאשר נותנים תמיכה של פרוגסטרון הרגה חושבים שזה מיותר אך לא מזיק.
    אני לא מכיר סוג של לתת שלוש פעמים אך כל רופא ממציא משהוא שהוא יחודי בשבילו, ככה הוא שונה מכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא התייחסת לחלק השני של השאלה

שאלה
    07/11/2022

פרופ' תודה רבה על המענה.
    לא התייחסת לחלק השני של השאלה- האם בשלב זה (אחרי החזרה) דקפפטיל עדיין יכול למנוע גירוי יתר? (כבר בהחזרה ראו שיש לי שחלות מאוד מוגדלות ואני סובלת מכאבים)
    או שאין כלל קשר בין הדברים?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    07/11/2022

אחרי השאיבה הוא לא מונע.
    אם קיבלת רק דקפפטיל לביוץ זה ימנע גירוי יתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו