החזרה לאחר 42 שעות מרגע השאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרה לאחר 42 שעות מרגע השאיבה
    מעיין
    11/11/2022

שלום,
    ביצעתי שאיבה ביום רביעי בשעה 19:00 לפני יומיים, נשאבו 10 ביציות ומתוכן הופרו 5. הרופא קבע לי החזרה היום בשעה 13:00 בצהריים, כלומר 42 שעות משעת השאיבה. האם לאחר 42 שעות מרגע השאיבה ניתן בכלל לראות התפתחות תקינה של הביצית המופרית? האם בשלב זה היא אמורה להתחלק כבר? האם זה לא מוקדם מידי להחזרה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר להחזיר ביום 2

פרופ` דוד בידר
    11/11/2022

אפשר להחזיר ביום 2.
    לרוב מעדיפים יום 3-5 כדי, אולי, לבחור עובר יותר מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרה יום 2

מעיין
    11/11/2022

תודה. הרופא לא עובד בשבת (דתי) ולכן האפשרות היא או להחזיר היום (יום 2) או להחזיר ביום ראשון (יום 4). אני מניחה שהרופא לא רוצה לקחת את הסיכון ששום עובר לא ישרוד עד יום 4 (זה ivf ראשון שלי אז אין הסטוריה שניתן ללמוד ממנה לגבי התנהגות העוברים שלי).
    פשוט חששתי שבשלב כזה מוקדם אפילו לא יראו אם הביצית המופרית התחלקה ואז מבחינתי זו תהיה החזרה שהיא הימור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם עוברים לא שורדים יום 4

פרופ` דוד בידר
    11/11/2022

אם עוברים לא שורדים יום 4 אז זה בעייתי. לפחות אחד צריך לשרוד.
    אך גם החזרה ביום 2 זה דבר בר ביצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרה יום 2

מעיין
    11/11/2022

תודה. בסוף אכן בוצעה החזרה של עובר יום 2, נאמר לי שהדירוג שלו הוא a (לא ידעתי שאפשר לקבוע דירוג בשלב כזה), אז אקווה לטוב…

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה טוב

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/11/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו