אבצס בנרתיק בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אבצס בנרתיק בתחילת הריון
    שירה
    12/11/2022

היי, אני בהריון שבוע 6 ויש לי אבצס כתוצאה משיערה שלא צמחה טוב אשר ממקום בשפה הגדולה של הנרתיק אבל מהחלק הפנימי. יש רק כמו גולה פנימית כואבת אבל אין משהו שנראה כלפי חוץ. בעבר זה קרה לי ועבר לבד. העניין שהפעם הגולה גדולה יותר וגם אני בהריון וחוששת. האם זה דורש טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבצס בנרתיק בתחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצס צריך לטפל ללא קשר להיריון

פרופ` דוד בידר
    13/11/2022

אבצס צריך לטפל ללא קשר להריון, או טיפול אנטביוטי או לפתוח אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה - המשך

שירה
    13/11/2022

במיון נשים הביאו לי טיפול באמצעות משחת שנקראת איכטמול ל4 ימים. ורק במידה וזה לא יעזור אמרו לי לגשת שוב לבדיקה ושאולי אקבל אנטיביוטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה שלבי הטיפול ובמידה והדלקת תעבור

פרופ` דוד בידר
    14/11/2022

אוקיי, זה שלבי הטיפול ובמידה והדלקת תעבור אז בסדר ואם לא מריך ללכת לטיפול עד פתיחת המורסה.
    עצ הריון זה לא נשפיע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו