מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הורמונים שבוע אחרי ביוץדור20/11/2022
שלום ,
מצ״ב בדיקות הורמונים שבוע אחרי ביוץ
בהמלצת הרופאה אני נוטלת אוטרוגסטן 100 מ״ג 2 כדורים שעה לפני שינה .
האם באמת הורמונים כאלה יכול להיות הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התוצאה מצביעות על ביוץ ותמיכה ראויה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן תמיכה נעשה רק בטיפולי הפריה ולא אחרת
פרופ` דוד בידר21/11/2022לדעתי לא.
מתן תמיכה נעשה רק בטיפולי הפריה ולא אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני התחלתי טיפול לצורך איזון הורמונלי
דור21/11/2022אני התחלתי טיפול לצורך איזון הורמונלי שכלל אסטרוג׳ל חצי סרגל ואוטרוגסטן כדור של 100מ״ג .
עשיתי בדיקות דם ביום 13 מתחילת הטיפול שזה בתאריך 10.11.2022 ,
התוצאות שהתקבלו הן:
אסטרודיול - 3183
Lh - 34.30
פרוגרסטרון - 30.4
הרופאה הנחתה להפסיק עם האסטרודיול והעלתה את האוטרוגוסטן ל 2 כדורים סה״ה 200 מ״ג .
עשיתי בדיקות חוזרות בתאריך 20.11.2022 והתוצאות שהתקבלו :
אסטרודיול 130
Lh 44.30
פרוגסטרון 80.7
היום הרופאה הנחתה לחזור לקחת אסטרוג׳ל חצי סרגל ולא הנחתה לגבי האוטרוגוסטן. כרגע אני עם כאבי ראש נוראיים, בחילה וזיעה.
האם זה נובע מה פרוגסטרון הגבוה?
האם זה אומר שאני צריכה לקבל ואז כאבי הראש יפחתו.
אציין שאני בעלת רזרבה שחלתית נמוכה ורוצה להיכנס להריון .
הרופאה חשבה שמדובר בפעילות שחלתית לכן הפסיקה עם האסטרוג׳ל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלקחת זה כמו גלולות למניעת היריון
פרופ` דוד בידר22/11/2022מה שלקחת , שזה למעשה אסטרוגן ופרוגסטרון, זה כמו גלוחות למניעת הריון ולכן אין סיכויים לשום הריון.
את לא ציינת את גילך ,אבל אני חא הבנתי את מהות הטיפול הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)