רוני? את פה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רוני? את פה?
    דורית
    25/06/2008

היי רוני, מעניין אותי לדעת מה קורה איתך, האם כבר ביצעת בדיקת היריון? בסבב הראשון של הטיפול באיקקלומין היה לי ביוץ יפה!! (גם הזרקתי אוביטרל) והשבועיים עד הבדיקה נראו לי כמו נצח!!! לצערי קיבלתי מחזור.... למרות שבדיעבד אני חושבת שהיה לי הריון כימי. ממש ימים מורטי עצבים... אני מקווה שאת עוברת אותם בקלות. תמשיכי לעדכן בשורות טובות. דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוני? את פה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה...

ציפי
    26/06/2008

היי דורית.מה שלומך? ממש נחמד שיש לי פה מישהי "מוכרת"... תודה על ההתעניינות.כרגע חזרתי מבדיקות-דם.היום בדקו לי רק ערכי פרוגסטרון. עדיין מוקדם מידי לדעת אם אנחנו בהריון.רק בשבוע הבא-ביום חמישי-יוכלו לבדוק בטא. אני משתגעת מרוב מתח...אני כ"כ בציפייה.מקווה כ"כ לא להתאכזב. היד שלי נראית כמו מסננת!!! אני כבר מכירה את כ-ל האחיות שלוקחות דם אצלי בקופה... הקיצור-אנחנו בהמתנה דרוכה מאוד...נראה לי שלא אתאפק ואני יעשה בדיקת-הריון בייתית ביום רביעי הבא. אני ממש סקרנית.אוףףףףףףףףף!!! די לדבר עלי-מה איתך?! הצטערתי לשמוע שקיבלת מחזור.סליחה על הבורות אבל מה זה "הריון כימי"? מאחלת לך שממש בקרוב יהיו בשורות טובות... אשמח להמשיך לעדכן ולהתעדכן. אחלה יום! שולחת לך חיבוק מבין... רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוני....

דורית
    26/06/2008

היי רוני, טוב לשמוע ממך, אני כ"כ מבינה את הלחץ שאת עוברת, אני מקווה מאוד שלא תתאכזבי. אני בינתיים פשוט משתגעת מהמחשבות... אני לא מפסיקה לחשוב על הטיפולים, ביוצים, זקיקים והריון ואפילו על הזריקות שאולי אצטרך. גם בעבודה זה לא עוזב אותי בגלל שהרבה בנות בהריון וכל הזמן מדברים על זה. בעלי אומר לי שאני מגזימה עם כל ההתעסקות בנושא. אולי אני צריכה קצת להרפות, וגם האינטרנט לא עוזר במיוחד. האם גם לך זה קורה? דר"כ, לגבי בדיקת הריון ביתית- תנסי לדחות כמה שיותר את הבדיקה משום שהיא לא בטוחה וזה סתם מאכזב ואם הזרקת אוביטרל זה גם יכול להטעות את הבדיקה. הכי טוב לחכות לבדיקת דם ואני יודעת כמה זה קשה.... מחזיקה לך אצבעות :) בקרוב מאוד ניפגש בטיפת חלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוני....

דורית
    26/06/2008

היי רוני, טוב לשמוע ממך, אני כ"כ מבינה את הלחץ שאת עוברת, אני מקווה מאוד שלא תתאכזבי. אני בינתיים פשוט משתגעת מהמחשבות... אני לא מפסיקה לחשוב על הטיפולים, ביוצים, זקיקים והריון ואפילו על הזריקות שאולי אצטרך. גם בעבודה זה לא עוזב אותי בגלל שהרבה בנות בהריון וכל הזמן מדברים על זה. בעלי אומר לי שאני מגזימה עם כל ההתעסקות בנושא. אולי אני צריכה קצת להרפות, וגם האינטרנט לא עוזר במיוחד. האם גם לך זה קורה? דר"כ, לגבי בדיקת הריון ביתית- תנסי לדחות כמה שיותר את הבדיקה משום שהיא לא בטוחה וזה סתם מאכזב ואם הזרקת אוביטרל זה גם יכול להטעות את הבדיקה. הכי טוב לחכות לבדיקת דם ואני יודעת כמה זה קשה.... מחזיקה לך אצבעות :) בקרוב מאוד ניפגש בטיפת חלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו