מחזור שהקדים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור שהקדים
    sol
    25/06/2008

שלום לרופאים היקרים. בת 27+1.מנסה מזה כשנתיים להרות, ללא הצלחה.הריון ראשון טבעי ויחסית מהר.בשנה האחרונה ניסיתי 4 הזרעות ללא הצלחה, איקקלומין,אוביטרל (ומה לא...).לפני חודשיים התבשרתי שאני בהריון אך לאחר מספר ימים החל דימום חזק ולצערי זו הייתה הפלה טבעית. החלטתי שאני עושה הפסקה של חודשיים להירגע קצת ולחשוב מה עושים הלאה. המחזור שלי מאוד סדיר (כל 28 יום). השבוע קיבלתי לאחר 24 יום בלבד ומחזור עם דימום חזק במיוחד. איך לחשב את הביוץ?כרגיל?לאחר 14 יום? האם אתם ממליצים לי לנסות כבר IVF או שלחכות? (הרופא שלי אומר שהכל עניין של כמה סבלנות יש לי, כי כל הבדיקות גם שלי וגם של בעלי תקינות). והאמת-כבר אין לי כל כך סבלנות...אני כל כך רוצה!!! אשמח לעצתכם. לילה טוב ושקט:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור שהקדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור

פרופ' שחר קול
    26/06/2008

הביוץ קורה 14 יום לפני המחזור.
    יש לדעת את מלוא הנתונים הפרואיים כדי ליעץ לגבי ההמשך: פרופיל הורמונאלי, צילום רחם , בדיקת זרע, טיפולים שבוצעו עד כה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו