לד"ר ישי-הזרקת גונל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי-הזרקת גונל
    ענבל
    27/06/2008

שלום, אני מטופלת במחלקת פוריות בבי"ח כרמל. קיבלתי אתמול מחזור ואני צריכה להזריק גונל ביום שבת. הבעיה היא שקיבלתי את המחזור לאחר סיום שעות הפעילות של המרפאה ואני לא יודעת כמה להזריק מאחר ובפעם האחרונה הזרקתי 150 וכשהייתי אצלך לפני שבוע אמרת שאתה מוריד לי מעט את המינון אך לא אמרת לאיזו כמות. אני לא מצליחה להשיג במרפאה את אחת האחיות שתגיד לי כמה להזריק. האם להזריק בשבת לפי המינון הקודם או לפי מינון קצת נמוך יותר (חד פעמי וביום ראשון אוכל לברר כמה אני צריכה להזריק) או לא להזריק בכלל? מודה לך מראש על תשובתך, שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי-הזרקת גונל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ענבל

ד''ר דוד ישי
    27/06/2008

מה שאת אומרת אינו ברור לי. איך יתכן שיש לך תרופות בלי שקבלת תוכנית מפורטת וברורה של מינון הגונל F שאת צריכה לקחת כל יום. אם את בטוחה שאת צריכה להתחיל בגונל F ביום שבת, אני מציע שתזריקי בשבת 150 וביום ראשון תבררי את ההמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו