שבת שלום דר' יקר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבת שלום דר' יקר
    מבולבלת
    27/06/2008

הרופא ואני סיכמנו שאערוך רק פעם אחת בדיקת מעקב זקיקים כדי למנוע ממני להילחץ.. אתמול (יום 15 וסת אחרונה ב- 12/07 - אני מקבלת כל 30-32 יום מחזור...) הלכתי למעקב זקיקים כדי לראות מה קורה. ביום ב' השבוע (24/07) עברתי צילום רחם והכל יצא תקין:) בבדיקה אתמול שמאוד כאבה (אף פעם לא היו לי כאבים בבדיקה) הטכנאית אמרה שהיא רואה זקיקים קטנים ושככל הנראה לא היה ביוץ כי יש נוזל חופשי בדוגלס. בנוסף כתבה: מבנה היפואקוגני צלול בעל גבולות מעט לא סדירים במימדים 10X11 ועובי אנדרומיטריום 7.3 היום הלכתי שוב למקום אחר- טכנאית אחרת, כי הטכנאית הפחידה אותי קצת והיום הממצאים היו שונים: שחלה ימנית-זקיקים קטנים שחלה שמאלית- זקיקים בגודל 13X16 ו- 9X12 עובי אנדרומיטריום 8.3 ודוגלאס-חופשי מנוזל - האחות שעימה שוחחתי אמרה שיתכן וכבר היה ביוץ - אמרתי לה שבד"כ ביום ה-16 יש ביוץ כי אני מקבלת כל 32 יום מחזור.. הבעיה היא - שבד"כ בזמן הזה הזקיקים שלי (ד"א אני לא לוקחת שום טיפול תרופתי) גדלים כבר בשלב הזה ומגיעים ל-26X27 או 22 על משהו - מה זה אומר?!?!? האם יש בעיה?? האם היה ביוץ??? מה דעתך דר'? מצטערת שזה ארוך פשוט קצת לחוצה ומאוווד מבולבלת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבת שלום דר' יקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מבולבלת

ד''ר דוד ישי
    27/06/2008

אני נוטה יותר לצדה של הטכנאית השניה. הרירית העבה והנוזל ללא זקיקים גדולים, מרמזים על ביוץ שהיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו