האם זה גירוי יתר?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם זה גירוי יתר?
    נורה
    14/06/2007

רופאים יקרים שלום רב,
    אני קוראת בשקיקה את תשובותיכם כאן ובפורומים אחרים, ישר כח!!!!

ועכשיו לשאלתי: ביום שישי האחרון (8 ליוני) עברתי הזרעה לאחר טיפול עם מונוגון ופיוריגון. היו 2 זקיקים בשלים (20 ו-18) ועוד אחד קטן - 16, הE2 היה יחסית גבוה למחזורי הטיפול האחרונים שעברתי - 6200 בערך. בכל מקרה, מאז אותו יום אני עם כאבי בטן שבאים והולכים בחלק התחתון, יציאות רכות עד כדי שלשול, לפעמים צמרמורת בגוף, קצת בחילות בערבים. מה קורה איתי???
    מה עושים במצב כזה? האם זה מעיד משהו על השתרשות? האם זה מונע השתרשות? האם זה יכול להחמיר? בערך מליון שאלות יש לי וכל מה שנותר לי זה להמתין עד הבטא (עוד שבוע) ולסבול בשקט כי זה עדיין לא הפך לבלתי נסבל מבחינת הכאב.
    אודה לתשובתכם המרגיעה,
    נורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה גירוי יתר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נורה

ד''ר דוד ישי
    14/06/2007

קשה לי להניח שעם 2-3 זקיקים בשלים ועם E2 כזה עשית גרוי יתר שחלתי. נראה לי שיש לך זיהום של מערכת העיכול. אם תקפידי לשמור מפני התייבשות ולשתות קרוב לודאי שלא תהיה לזה השפעה על הסיכוי להריון. בכל זאת אם כאבי הבטן ואו השלשולים וההקאות יחמירו גשי לרופא להבדק.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה קשה לי להתאפק...

נורה
    19/06/2007

היום, יום 12 מההזרעה, (אוביטרל היה ב-7 ליוני), יצאה תוצאה של בטא - 6.
    מה זה המספר הזה? שאריות של אוביטרל? התחילו הפרשות של לפני מחזור אבל לא מעבר.
    האם קרו מקרים שמספר כזה התפתח להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נורה

ד''ר דוד ישי
    19/06/2007

בד"כ אנחנו ממליצים לעשות את הבדיקה שבועיים אחרי ההזרעה ולא 12 יום. אני ממליץ שתחזרי על הבדיקה בעוד יומיים ואז נהיה חכמים יותר.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו