מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עובר אחרון ת.בקרן20/12/2022
היי, בת 44, בחודשים האחרונים מחזור קצר 24 יום, כאשר ימי הדימום גם התקצרו (יומיים עד שלושה), ביוץ בד"כ ביום 12-14, שלב לוטאלי קצר. בשנים האחרונות עשיתי טיפולי IVF על בסיס חצי טבעי, היו רק כימיים. לפני כחודשיים עברתי לת.ב ישראלית, קיבלתי 2 עוברים יום 5, אחד החזרנו על בסיס טבעי, ביום 14, רירית היתה 13. כמו כן גדילת זקיק לא היתה ממוצעת אלא איטית ואז קפיצה מ 13 ל18 ביומיים ולמחרת 22 - הניסיון הזה לא צלח, קיבלתי מחזור אחרי 10 ימים למרות קרינון. עכשיו עם העובר האחרון האם נכון להמשיך עם החזרה טבעית או עדיף על בסיס הורמונלי? אציין כי ברקע יש APLA בשילוב טרמבופיליה ואני לוקחת קלקסן לפי משקל.
תדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי שוקל הליך טיפולי הורמונלי תחליפי בתוספת קליקסן,בתנאי שבצעת לאחרונה היסטרוסקופיה הנותנת מידע למצב חלל הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי היסטרוסקופיה נאמר לי שאין צורך
קרן27/12/2022תודה על המענה. לגבי היסטרוסקופיה נאמר לי שאין צורך מאחר ולא עברתי גרידה ורירית מגיעה לעובי טוב. לפני 6 שנים היה הריון תקין ומלא, לידה טבעית. האם עליי להתעקש לעבור את הבדיקה?
טיפול הורמנלי חליפי הכוונה לאסטרופם מיום 3 למחזור והוספת פרוגרסטרון לפני ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני הייתי שוקל חבצע בכל מקרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום רב לכל המטופלות והפעילות באתר,לדאבוני מטופלות רבות אינן מצליחות להעלות את שאלותיהם ולקבל מענה,מקווה מאוד שהבעיה תיפתר בהקדם,בינתיים לכל מי שזקוקה למענה ניתן לפנות ולקבל מענה באתרים מקבילים בתחום הפוריות כולל אתרים נוספים בניהולי,מצטער על התקלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון שאיבה אחרון
מור02/01/2023שלום רב. בת 42. 2 ילדים אחרי טיפולים. מנסה להרות בשלישית. אחרי 6 הזרעות, 2 שאיבות ו 6 החזרות שלא צלחו (2 הריונות שהסתיימו בהפלה טבעית בשלב מוקדם)
זהו ניסיון השאיבה האחרון שלי. קיבלתי 50 מנופור שעלה בהמשך ל 75 במשך 13 יום+ צטרוטייד 8 ימים. עד כמה זקיקים קטנים , ריאית דקה והורמונים נמוכים.
יש לציין שבשאיבה קודמת 100 מנופור 8 ימים הניבה 17 ביציות ומתוכן 5 עוברים...
הרופא אמר שאפשר לנסות להעלות ל 300 את המנופור או לעצור טיפול ולנסות מחדש. מה דעתך? אני קצת חוששת להעלות את המינון ככה (יש לי שחלות פוליציסטיות והיה לי גירוי יתר בעבר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2023בשלב זה פעלי בהמלצת הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)