החזרת עובר מוקפא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עובר מוקפא
    דניאלה
    02/01/2023

פרופ' אשכנזי שלום,

אני בת 45 לפני החזרת עובר מוקפא שלי , לפני כ 4 שנים עברתי שאיבת ביציות והפרייה ויש לי כיום ילד .
    אני מעוניינת בעוד ילד ולכן אמורה להתחיל בהחזרה של עובר מוקפא , הייתי אצל רופאת הפוריות והיא אמרה שהפעם מכיוון שזו החזרה ללא שאיבה ,
    אני צריכה להחליט האם לבצע בפרוטוקול טבעי כלומר עם הווסת להמתין שהרירית תתעבה לבד או עם פרוטקול של הורמונים .
    מציינת שאני עם קרישיות יתר ובהיריון קודם לקחתי קלקלסן וקרטייה . כך שרופאת הפוריות אמרה שזה יחסוך לי לקחת כבר מההחזרה קלקלסן .
    והשאירה לי את ההחלטה האם לבצע החזרה במסלול טבעי עם הווסת או עם פרוטקול הורמונים?
    אני מבקשת לשאול לדעתך: האם עדיף לבצע עם ההורומנים בגלל הגיל ? האם עם פרוטקול של הורמונים עדיף מבחינת עובי רירית וקליטה של העובר ?
    מציינת שאני בפעם הקודמת קיבלתי פרוטוקול הורמונלי מצויין שהריתי בעקבותיו וילדתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עובר מוקפא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תבצעי את הפרוטוקול שאיתו הרית

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/01/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו