מחזור לאחר הפלה וivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור לאחר הפלה וivf
    רוני
    09/01/2023

אני 6 וחצי שבועות אחרי הפלה בציטוטק.
    נעשה גם היסטרוסקופיה לפני שבועיים וחצי להוצאת שארית עם זרימה.
    טרם קיבלתי מחזור, לכאורה.
    שלשום עשיתי אולטרסאונד ונראה שאין שארית. הבטא התאפסה והפרוגסטרון עמד על 3.2. אסטרדיול על 250.
    כלומר לפי הערכים האלה לא נראה שאני אחרי ביוץ אלא לפני… וכאמור עבר הרבה זמן כבר.
    באותו יום שעשיתי את האולטסראונד (שלשום) התחילו דימומים קלים שוב. היום היה קצת יותר על הפאד, ודם כהה שחור כזה. על מה זה יכול להצביע? הייתי נקייה כמה ימים ופתאום אחרי האולטסראונד התחיל שוב, אבל גם לא נראה כמו דימום של מחזור כי הוא קל מדי.
    אני בדיוק הייתי לפני סיבוב ראשון של ivf, והרופא אמר לי לקבוע תור שאקבל מחזור כדי להתחיל בהזרקות לקראת שאיבה. האם מדובר בתחילתו של מחזור? או שלא ייתכן, לאור הממצאים בבדיקת הדם? ואם זה מחזור, האם אפשר להתחיל הזרקות עם מחזור חלש ומוזר כזה…?
    אציין שהרופא שעשה לי היסטורוסקופיה אמר לי לחזור אליו לבדיקה שהכל נקי אחרי שאסיים עם המחזור… אפשר בכלל לעשות דבר כזה תוך כדי זריקות?
    מיואשת ומבולבלת. אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לאחר הפלה וivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עושים טיפול במהלך בדיקת היסטרוסקופיה

פרופ` דוד בידר
    09/01/2023

קודם כל לא עושים טיפול במהלך בדיקת היסטרוסקופיה .
    קודם תעשי ואחר כך, לדעתי, יש להתחיל גלולות ל 10 ימים ואז, לאחר גמר הגלולות , יגיע וסת ואפשר להתחיל טיפול.
    הדימומים שאת כותבת הם כתוצאה מה הפלה והטיפול, ודם שחור הוא דם ישן שמופרש מהנרתיק מדמם ישן.
    לכן לא צריך יותר מידי להתרגש אלא לעשות מה שצריך.1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו