ווסת לאחר שאיבה עם דקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ווסת לאחר שאיבה עם דקפפטיל
    חרובי
    23/01/2023

בת 40, לאחר שאיבת 14 ביציות והשארת ביוץ עם 2 דקפפטיל בלבד (אסטרדיול הגיע ל-11 א') והקפאת הביציות. שבוע לאחר השאיבה "ווסת" של כמה טיפות בלבד, כתם וחצי.. ספק האם לזה קרא המשורר ווסת. לפני השאיבה הרירית גדלה ל-10 מ"מ. בחודשים האחרונים, גם עם מחזור רגיל ללא טיפולים הווסת שלי התמעטה מיומיים שלושה ליום אחד. ללא בעיה מכנית ברחם, היסטרו' תקינה. האם ווסת כזו לאחר 2 דקפפטיל תקינה? אילו בדיקות כדאי שאעשה על מנת לוודא שאכן הרירית התרוקנה? לאן נעלמה כל הרירית שנצפתה בטרם השאיבה? האם הדם נספג ברחם? אציין כי בדר"כ אני מרגישה התכווצויות קלות, אך לאחרונה לא ממש, ולכן תוהה האם הדם נשאר בפנים, רוב תודות על המענה לשאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר דקפפטיל הדימום יגיע מהר

פרופ` דוד בידר
    23/01/2023

לאחר דקפפטיל הדימום יגיע מהר וזאת עקב הטיפול בתרופה.
    זה בסדר והכל יתרוקן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אציין שהדבר התחיל בערך לאחר הפלה

חרובי - המשך
    23/01/2023

*עוד אציין שהדבר התחיל בערך לאחר הפלה נידחית עם ציטוטק, הסרת שארית בהיסטרו', ולאחר מכן היסטרו' נוספת תקינה. כמו כן, הרירית שלי עדיין מאז תמיד גדלה יפה, עם טיפולי IVF או ללא, לעובי שבין 8 ל-9 מ"מ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו