מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי להריון אחרי גרידהאנונימית23/01/2023
היי, אני בת 32, לצערי עברתי לפני מספר ימים הפסקת הריון בשבוע 15 בשל מום בעובר שהתגלה בסקירה. בהריון הראשון שלי נכנסתי טבעי לאחר נסיון אחד אך הייתה לי לידה קשה עם שארית שליה שגרמה לחסימה באחת החצוצרות. להריון הזה נכנסתי אחרי שנה של נסיונות כושלים שבסוף התבררה החסימה בחצוצרה ועשיתי טיפול אחד של ivf אך אין לי עוברים מוקפאים. השאלה שלי תוך כמה זמן אפשר לנסות להיכנס שוב להריון? והאם יש סיכוי להריון טבעי או שישר אצטרך לחזור לivf?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר תגיע וסת אחרי הפסקת ההיריון
פרופ` דוד בידר23/01/2023כאשר תגיע וסת אחרי הפסקת ההריון אפשר לנסות טבעי ואם לא הולך במספר חודשים , נגיד 4 חודשים, לעבור להפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון אחרי גרידה - המשך
אנונימית02/02/2023קודם כל תודה רבה על המענה! בנוסף, אני מנסה להבין האם באמת יש סיכוי להריון טבעי אחרי שאני יודעת בוודאות שיש חסימה באחת החצוצרות (מעבר לכך הכל תקין אצלי ואצל בעלי עשינו את כל הבדיקות האפשריות)? לפני ההריון שהופסק ניסינו מספר חודשים באופן טבעי + 6 הזרעות וזה לא הצליח.
דבר נוסף, המום בעובר איננו גנטי אלא מום נדיר שנוצר כבר בזמן ההפריה. האם יש קשר לזה שההריון הזה נוצר בivf (ההפריה עצמה הייתה טבעית ולא במעבדה)? אני נורא חוששת מivf נוסף שחלילה שוב יקרה דבר כזה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לחשוש וזה לא יחזור על עצמו
פרופ` דוד בידר02/02/2023אין מה לחשוש
זה לא יחזור על עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון - המשך
אנונימית09/02/2023האם ivf מעלה את הסיכוי למומים בעובר?
בנוסף, המום בעובר היה סיטוס אינברסוס חלקי עם מום לבבי. הרופא המטפל טוען שזה מום ספורדי ולא יחזור בהריון הבא. האם יש מה לחשוש מהישנות בהריון הבא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין יותר מומים בIVF זה לא יחזור על עצמו
פרופ` דוד בידר09/02/2023אין יותר מומים ב ivf.
זה לא יחזור על עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)