סיכוי להריון אחרי גרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון אחרי גרידה
    אנונימית
    23/01/2023

היי, אני בת 32, לצערי עברתי לפני מספר ימים הפסקת הריון בשבוע 15 בשל מום בעובר שהתגלה בסקירה. בהריון הראשון שלי נכנסתי טבעי לאחר נסיון אחד אך הייתה לי לידה קשה עם שארית שליה שגרמה לחסימה באחת החצוצרות. להריון הזה נכנסתי אחרי שנה של נסיונות כושלים שבסוף התבררה החסימה בחצוצרה ועשיתי טיפול אחד של ivf אך אין לי עוברים מוקפאים. השאלה שלי תוך כמה זמן אפשר לנסות להיכנס שוב להריון? והאם יש סיכוי להריון טבעי או שישר אצטרך לחזור לivf?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להריון אחרי גרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאשר תגיע וסת אחרי הפסקת ההיריון

פרופ` דוד בידר
    23/01/2023

כאשר תגיע וסת אחרי הפסקת ההריון אפשר לנסות טבעי ואם לא הולך במספר חודשים , נגיד 4 חודשים, לעבור להפריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון אחרי גרידה - המשך

אנונימית
    02/02/2023

קודם כל תודה רבה על המענה! בנוסף, אני מנסה להבין האם באמת יש סיכוי להריון טבעי אחרי שאני יודעת בוודאות שיש חסימה באחת החצוצרות (מעבר לכך הכל תקין אצלי ואצל בעלי עשינו את כל הבדיקות האפשריות)? לפני ההריון שהופסק ניסינו מספר חודשים באופן טבעי + 6 הזרעות וזה לא הצליח.
    דבר נוסף, המום בעובר איננו גנטי אלא מום נדיר שנוצר כבר בזמן ההפריה. האם יש קשר לזה שההריון הזה נוצר בivf (ההפריה עצמה הייתה טבעית ולא במעבדה)? אני נורא חוששת מivf נוסף שחלילה שוב יקרה דבר כזה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה לחשוש וזה לא יחזור על עצמו

פרופ` דוד בידר
    02/02/2023

אין מה לחשוש
    זה לא יחזור על עצמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי להריון - המשך

אנונימית
    09/02/2023

האם ivf מעלה את הסיכוי למומים בעובר?
    בנוסף, המום בעובר היה סיטוס אינברסוס חלקי עם מום לבבי. הרופא המטפל טוען שזה מום ספורדי ולא יחזור בהריון הבא. האם יש מה לחשוש מהישנות בהריון הבא?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין יותר מומים בIVF זה לא יחזור על עצמו

פרופ` דוד בידר
    09/02/2023

אין יותר מומים ב ivf.
    זה לא יחזור על עצמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו