מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אתמול עשיתי בדיקת בטא ויצא 54שרי נחום27/01/2023
אתמול עשיתי בדיקת דם בטא ויצא 54 והיום עשיתי בבוקר ויצא 30, מה זה אומר דוקטור? הרופא אמר לי שאם לא אקבל מחזור עד סוף השבוע הבא שאעשה שוב בדיקת דם של בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` דוד בידר27/01/2023הריון שלא התפתח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה המחזור לא מגיע?
שרי נחום27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי, היה הריון?
שרי נחום27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תסביר לי למה הרופא אמר לי
שרי נחום27/01/2023שאם לא אקבל עד סוף השבוע הבא אצטרך לחזור על הבדיקה שוב? אם אחזור על הבדיקה יום ראשון יש מצב שהבטא תעלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שלא התפתח זה אומר שזה הריון מולארי
שרי נחום27/01/2023או שפשוט לא הייתה השרשה של העובר ואני אמורה לקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענה לי בבקשה דוקטור
שרי נחום27/01/2023אתה רוצה להגיד שהיה הריון לפי הבטא 54 והוא פשוט לא התפתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאשר הבטא חיובי משמע נקלט היריון
פרופ` דוד בידר28/01/2023כאשר הבטא חיובי משמע נקלט הריון ותאי העובר המשתמשים מפרישים את הורמון ההריון. לאחר שנקלט לא המשיך להתפתח וזה נקרא הריון כימי. הבטא צריך לרדת עד לערך שלילי ואז אין יותר תאים שהשתרשו.
להריון כימי, זה שהחל ומיד ניספג יש סיבות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה רוצה להגיד לי שהייתי בהריון ועכשיו כבר לא?
שרי נחום28/01/2023למה הרופא אמר לי אם במידה ולא אקבל עד סוף שבוע הבא שאעשה בדיקת בטא חוזרת? היום אני נמצאת באיחור אתמול הייתי אמורה לקבל ווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא חייב לוודא שהבטא תרד לשלילי
פרופ` דוד בידר28/01/2023הרופא חייב לוודא שהבטא תרד לשלילי ואז מופיע דימום.
אם לא מופיע צריך שוב לראות מה קורה עם הבטא כדי להבין למה לא היה דימום כי הבט יכולה גם לעלות באופן לא צפוי במיוחד בהריונות מחוץ לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הבטא תעלה בלי שום קשר
שרי נחום28/01/2023להריון מחוץ לרחם? אולי ההריון יסתדר והבטא תעלה? אולי הבדיקת דם הייתה מוקדמת מדי? אולי הביוץ שלי היה מאוחר? אי אפשר באמת לדעת ואם זה הריון מחוץ לרחם, מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שהבטא הראשונה 54 הייתה בגלל האוביטרל?
שרי נחום28/01/2023הרופא שלי חושב שאלה היו שאריות של האוביטרל ועד כמה שידוע לי אוביטרל לא משפיע על בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מהאוביטרל
פרופ` דוד בידר28/01/2023לא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)