מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פער עצום בין פרופיל הורמונלי לבין afcאור31/01/2023
שלום, אני מוטרדת קצת ואשמח שתעזרו לי..אני בת 33 וביצעתי פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור שיצא תקין ונאמר לי ע"י הרופא פריון שאני אחוזון מעט מעל 50 ולכן הטיפול לא יהיה בסל (למרות שקיבלתי אחר כך הפניה ליחידת הפוריות כי בעבר קיבלתי טיפול כימותרפי ויש לי 2 מחלות אוטואימוניות). התוצאות:
Amh- 1.96
Fsh-6.23
Lh-4.1
Tsh-6.07 (מוגבר)
Estradiol e2-50.9
Shbg-93.29
Progesterone-0.54
Prolactin-24.35
Fibrinogen-521
17 oh progesterone-1.63
הייתי הרגע אצל הרופא ואחרי ששמחתי מהתוצאות בפרט מהamh לאור המצב הרפואי שלי, הוא בדק אותי afc ואמר שביחס לתוצאות אין יותר מדי זקיקים וכתב "afc 7 בשתי השחלות ביחד"
רציתי לשאול אם יכול להיות פער כזה בין התוצאות לבין הבדיקה הפיזית והאם זה יכול חלילה להעיד על ליקוי כלשהו בהמשך? אני מטופלת אצל ראומטולוגית שאמרה שהזריקות עלולות לעורר את המחלה (לופוס) ושאני אצטרך לקבל במינונים נמוכים מאוד ואילו הרופא אמר שבגלל תמונת המצב בafc עם הכמות הדלה שנצפתה של הביציות, אצטרל לקבל מינונים גבוהים כדי לייצר ביציות.
זה מטריד אותי מאוד כל זה ורוצה לדעת האם באמת אני אוכל להקפיא ביציות? אני לא רוצה לפגוע גם בבריאות שלי..
אשמח שתענו לי, תודה רבה
נ.ב גם קיבלתי הפניה לבדיקת שד לא יודעת לאיזה צורך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הייתי מייחס חשיבות יתר לבדיקת הAFC
פרופ` דוד בידר01/02/2023לא הייתי מייחס חשיבות יתר לבדיקת ה afc.
לדעתי יהיו לך מספיק ביציות להקפאה.
אנחנו ממליצים לכל אחת על בדיקת שד לפני טיפול כדי שלא נגלה משהוא אחרי הטיפול ואז אפשר יהיה ליחס זאת לטיפולים, דבר שהוא לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)