רירית דקה מה עושים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה מה עושים
    חני
    08/02/2023

שלום רב
    הרירית שלי לא עולה אף פעם. תמיד מגיעה מקסימום ל7. ככה מאז שנתיים. גם כשהיה לי e2 16 אלף היא היתה 6.4.
    מה עושים? הרופא רוצה לעשות החזרה של קפוא ולעבות את הרירית. בטענה שבסבב התגובה שלי לא הכי טובה ןלכן הרירית לא עולה. אבל אני יודעת שגם כשהאסטרידול היה גבוה היא לא עלתה. ולכן אני לא חושבת שזה יעזור כי זו הרירית שלי. האם אני צודקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה מה עושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזקה על הרופא שלך שישתמש באחד או יותר מהאמצעים העומדים לרשותו לשיפור רירית הרחם

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/02/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ננראה לך שכדאי להחזיר קפוא?

חני
    09/02/2023

אני לא ככ רוצה לבזבז חודש שניתן עוד לשאוב בו משהו ולהחזיר בו קפוא וגם חוששת שהקפאה תהרוס את העובר.
    אם הרירית לא עולה תוך כדי סבב שה e2 ממש גבוה, יתכן שיהיה הבדל בסבב שילעיט אותי באסטרופם ופרוגסטרון? יהיה הבדל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו