שאלה לגבי בדיקה ראשונה לאחר החזרת עוברים ובטא חיובית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בדיקה ראשונה לאחר החזרת עוברים ובטא חיובית
    רויטל
    09/02/2023

שלום רב, ביום 8.1 הוחזרו לי 2 עוברים וביום 7.2 עברתי אולטרהסאונד ראשון בו נמצא שק עם התחלה של עובר (ככה נאמר) ללא דופק (רשום על הדף שבוע 6 פלוס 2 )
    נתבקשתי לחזור ביום שני .
    מה הסיכוי שיהיה דופק אם בשבוע 6 פלוס 2 לא היה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין פה עניין של סיכויים

פרופ` דוד בידר
    10/02/2023

אין פה עניין של סיכויים. היה צריך לראות דופק אך גם יתכן, בשבוע כזה, שלא ראה היטב.
    גם מבנה השק והתוכן צריכים היו להעיד על תקינות ההריון.
    בכל זאת מקרים לא מועטים הרופא המבצע, וזה תלוי במיומנותו, יראה דופק בשבוע יותר מתקדם כי אז זה ברור יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה בבקשה

רויטל
    10/02/2023

תודה על המענה, לגבי התוכן נאמר לי שיש שק ויש חלמון ויש התחלת עובר ומבחינת יום טעיתי. על המסמך רשום שבוע 6 פלוס 1. מבחינת מיומנות הרופא אין ספק (פרופסור עם ניסיון רב שנים) ולכן אני לחוצה. האם בכל זאת יש סיכוי לדופק אם ב 6 פלוס 1 לא נצפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי קיים,אם כי העדר דופק מחשיד לגבי היריון לא תקין

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/02/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לי דבר אחד

רויטל
    10/02/2023

תודה על המענה, מה זאת אומרת שיש סיכוי אך עולה חשד להריון לא תקין? אם יהיה דופק , אז עדיין חשד להריון לא תקין? כאמור הבדיקה שלי הייתה בשבוע 6 פלוס 1 אשמח להסבר.
    בכלל בלא מעט אתרים רפואיים רשום לקראת שבוע 7 נצפה דופק! מאוד מבולבלת ואודה להסבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו