מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופסור בידריעל13/02/2023
קונדילומה- לבעלי יש נגעים מ2016 לא התייחסנו חשבנו סרחי עור הלכנו לבדוק רופא אחר אמר שזה לא קונדילומה זה סברואיק קרטזיס והיה נורא החלטי. שאמרנו לו קונדילומה אמר מה פתאום איזה קונדילומה. שניים אחרים אמרו שזה נראה כקונדילומה בכל מקרה עשה טיפול בלייזר כעת נראה שיש מין כתם חום כזה ( נשאר גם אחרי הלייזר הרופא אמר שזה צלקת אבל צילמתי אז וצילמתי עכשיו ונראה שזה גדל פיתח "בטן" פיתח נפיחות. כבר לא שטוח. ואני כבר שנה מאז שגילה את זה לא מקיימת איתו יחסי מין מלאים כי פוחדת להידבק(פאפ יצא תקין ושלילית לוירוס) כאחת שסובלת מחרדות קשות של בדיקות וגינליות יודעת שמי שנדבקת בוירוס עוברת ריבוי בדיקות מעבר לסכנה שטמונה בוירוס זה. נהרסים לי חיי הפרטים וחיי הנישואים שלי. מצרפת תמונה של הנגע לשמוע דעתך . ושאלה נוספת האם אני מבקשת מרופא עור שאליו הולכים לבדיקה שיוציא לו דגימה וייקח לביופסיה שנדע בדיוק מה זה אולי זה לא קונדילומה הוא אמור להסכים כי פעם אחת שביקשתי לא הייתה הסכמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הקונדילומה מטופלת על ידי רופא עור
פרופ` דוד בידר13/02/2023אני חושב שבעבר שאלת אותי בבוטסאפ ואמרתי לך מה אני חושב.
אם הקונדילומה מטופלת על ידי רופא עור, ואין קונדילומה פעילה אז אין ממה לחשוש.
אם הקונדילומה לא בקצה הפין אז את יכולה לקיים יחסים ולא לחשוש.
את לא תדבקי בסוגים הלא טובים ואם בדיקות צוואר הרחם תקינות כל שנה אז זה בסדר.
את לוקחת את העניין יותר מידי קשה. זה דומה להרפס, אם הוירוס לא פעיל אז לא תדבקי.
פשוט צריך רופא עור טוב שיטפל כך שלא יפגע בחייך האישיים.
קונדילומה זה לא סוף הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהוירוס כן פעיל ומדבק
יעל13/02/2023עשיתי כל מה שצריך. הוא עשה לייזר לאחר מכן עשהhpv pcr אצל רופא בשם דוקטור שרגא וקסלר ויצא שלילי ד"ר וקסלר אומר שאם pcr hpv יוצא שלילי אז הוירוס לא נוכח בגוף אבל לאחר מכן הבנתי שהרופאים מתנגדים לשיטתו שאין בדיקה אמינה לבדוק האם הגבר כבר אינו נשא של הוירוס והכל היה נקי אבל כעת יש איזה סימן קטן שזה מתחיל לגדול שוב... יש לי חרדה מבדיקות וגינליות וידוע שמי שיש לה את הוירוס בדרך כלל עוברת ריבוי בדיקות..אני ממש לא רוצה להידבק . אתה אומר שבכל מקרה אם אין נגעים אז אינו מדבק אבל אולי יש לו עוד זנים שהם כן מסוכנים. הזנים של הקונדילומה אינם מסוכנים אבל להבנתי הרבה פעמים מי שיש לו זן של קונדילומה סביר שיש לו זנים נוספים שחלקם יכןלים להיות מסוכנים אשמח להסבר לגביי עניין זה? ודבר שני אם אני רואה שזה מתחיל לגדול שוב אז יכול להיות שהוירוס כן פעיל ומדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושב שצריך לבדוק בדיקות של PCR
פרופ` דוד בידר14/02/2023אני לא חושב שצריך לבדוק בדיקות של PCR.
אם יש נגע צריך, על ידי חנקן נוזלי לצרוב אותו.
כל עוד אין נגעים אז אין הדבקה.
אם אין נגעים על קצה הפין עצמו אז בכלל אין מה לדאוג.
הנגעים יותר למעלה צריכים להיות מטופלים ולא צריך לבנות תאוריות כמו שאת כותבת.
שוב, צריך למצוא רופא עור טוב שיסביר מה שאני כותב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות צוואר רחם
קונדילומה13/02/2023וכשאתה אומר "בדיקות צוואר רחם תקינות כל שנה אז הכל בסדר" לאיזה בדיקות אתה מתכוון? כי פאפ נותנים כל 3 שנים או 5 דנים אבל לא שנה. או שאני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)