ביוץץץץץץץץץץ שאלה לפרופסור בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץץץץץץץץץץ שאלה לפרופסור בידר
    יעל
    16/02/2023

היי, מחזור סדיר לא נוטלת גלולות אין התקן. 15 יום לאחר המחזור אני רואה בניגוב כתם עדין בצבע חום שקוף.נורא עדין יותר שקוף אפילו אבל עדיין קלטתי מעט חום. האם זה יכול להיות קשור לביוץ? בנוסף גם כאבי בטן( כמו כאב של מחזור) אציין שיום לפני עשיתי דיקור סיני גם באזור הבטן, רפלקסולוגיה ועשיתי ספורט מסיבי במשך שעה האם יש קשר?
    אוסיף שהיה לי בעבר פעם נוספת שזה קרה לי לא זוכרת אם בזמן ביוץ אבל יום אחרי רפלקסולוגיה היה לי אותה התופעה .
    כתמים חומים יש לי כמה ימים לפני תחילת מחזור וכמה ימים לאחר סיומו שזה משהו שאני רגילה אליו. אבל בזמן ביוץ לא זכור לי שהיה...אשמח להסבר למה זה אולי יכול להיות לאחר כל הפרטים שנתתי🙏

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץץץץץץץץץץץ

פרופ` דוד בידר
    17/02/2023

1. הכתם לא שייך לביוץ.
    2.לכאבי בטן גורמים רבים ובלי בדיקות אי אפשר לדעת מה קורה.
    3.כתמים כאלה הם עקב רירית שלא נבנית טוב בתהליכי ביוץ לא תקינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץץץץץץ וכתמים

יעל
    18/02/2023

1. אז הכתמים זה לא תופעה שאמורה להדאיג?
    2. האם יש משהו שמומלץ לבדוק לגביי הסיבה של הכתמים כפי שאמרת שזה בהקשר לרירית..מה בודקים כשיש תופעה כזאת?
    תודה על המענה🙏

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו