ד'ר ישי - בהמשך לתשובתך מיום שישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד'ר ישי - בהמשך לתשובתך מיום שישי
    מבולבלת
    29/06/2008

ביום שישי האחרון ( בשעה 15:34 27/06) כתבתי לך וענית שיתכן וכבר היה ביוץ. אולם יש חדשות.. הלכתי היום למעקב זקיקים נוסף בעקבות המלצה של האחות ביום ו' ותראה מה התגלה: נתוני שחלה ימנית-זקיקים קטנים נתוני שחלה שמאלית- זקיק בגודל 18X18 +זקיק אחד קטן עובי אדרומיטריום-12 מ"מ דוגלס-נוזל בכמות קטנה - הטכנאית היום אמרה שזה אומר שלדעתה בימים הקרובים (היום-מחר) יהיה ביוץ כי הזקיק בשל מהיום לביות... הבעיה וזו בעיה דיי מוזרה שטרם נתקלתי בה היא- שהיום אני ביום ה-18 למחזור.. (כל 30-32 יום אני מקבלת מחזור ובד"כ ביום ה-16 אני מבייצת). הרופא שלי לצערי בחופשה ואין לי עם מי להתייעץ - מה עלי לעשות?!?!? האם זה נורמאלי? האם זה קשור לכך ששבוע שעבר היה לי צילום רחם? האם להמשיך ללכת למעקבי זקיקים ובמקביל לקיים כל יום יחסי מין ע"מ שאולי משהו יצליח? כפי שהינך מבין משאלותי הרבות אני אובדת עצות - אשמח לקבל ממך תשובת הרגעה כלשהי.. רוב תודות ושבוע נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מבולבלת

ד''ר דוד ישי
    29/06/2008

האמת היא שגם אני קצת מבולבל. נראה לי שלא נצא מהפלונטר. קיימי יחסי מין בימים הקרובים ומה שיהיה יהיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו