החזרה התבטלה בגלל רירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרה התבטלה בגלל רירית דקה
    שילה
    20/02/2023

שלום, יום חמישי בוטלה הטיפול בגלל שרירית לא גדלה מספיק, אחרי 3 שבועות של אסטרופם הגיע ל-6.9.
    אמרו לי להפסיק את הכדורים, ביום ראשון הרופאה הנחתה אותי לקחת 10 ימים דופסטון ואז לקבל וסת וביום ה-3 לעשות שוב US+דם. הרופאה הכל דרך האחות מעבירה ולא נותנת מענה אישי. למה בעצם היא לא חיכתה לוסת הקרובה ודוחה לי עם דופסטון אשמח לתשובה בהקדם, היא נתנה לי תוכנית חדשה גם עם אסטרופם 4 ביום ומדבקת אסטרודיול (האם יש משמעות ללקיחת הכדור על בטן ריקה זה פחות טוב)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קיבלתי מענה אפשר בבקשה

שילה
    21/02/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עברת גרידה ברחם או פעולה אחרת

פרופ` דוד בידר
    21/02/2023

האם עברת גרידה ברחם או פעולה אחרת?
    בכל מקרה הסיבה להפסקת טיפול צריכה להיות מוסברת על ידי רופא המטפל.
    הדו שיח צריך להיות מול הרופא המטפל ולא האחות.
    בכל מקרה הייתי מחזיר עוברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ביטול החזרה עוברים

שילה
    21/02/2023

עברתי היסקופיה ניתוחית בחשד לשארית לפני חצי שנה אבל מאז עברתי טיפול לשאיבה - לא נשאבו ביציות עקב ביוץ מוקדם, שאיבה נוספת אחרי חודשיים+החזרה טריים שלא הצליחה, ושוב החזרה מוקפאים שלא הצליחה ( על בסיס טבעי) ועכשו הכנת הרחם לקראת החזרה של עוברים ללא שאיבה ( טריים) באמצעות אסטרופם. אני כבר חוששת שהגוף שלי מקבל הורמונים ללא סוף ושכבר לא מגיב
    היית ממליץ להחליף רופאה במקרה הזה, אף פעם אין מענה ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הייתה הרירית במחזור טבעי

פרופ` דוד בידר
    21/02/2023

מה הייתה הרירית במחזור טבעי,?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרה עובר מוקפא רירית 7.4 מחזור טבעי

שילה
    22/02/2023

הרירית הגיעה ל7.4 ביום שני , ביום ראשון שלאחר מכן בצהריים עם תמיכה של דופסטון וקרינון הוחזר עובר מופקא בן 6 , הייתי בטוחה שאקלט ולא נקלטתי, אני חשבתי אולי כבר הרירית ירדה עד שהחזירו. כי ההחזרה נפלה על שבת אז דחו ליום למחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נוסף

שילה
    22/02/2023

אציין שבשאיבה שעברתי לפני שנה
    וב"ה בפעם הראשונה נקלט עובר. הרירית עם הזריקות ממש גדלה עלתה ל-9.5 ואז ירדה ל-7.5

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית אם הרירית 7.4, תלת פאזית ונראית תקינה אז זה מספיק.אחרי שאיבה או ביוץ או שמתחילים לקחת פרוגסטרון הרירית יורדת.

פרופ` דוד בידר
    23/02/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא אמר לי להפסיק כמו אסטרופם

שילה
    05/03/2023

בהמשך לטיפול שבוטל עקב רירית שלא התעבתה כמו שהרופאה רצתה, הרופא אמרה לי להפסיק אסטרופם, 3 ימים אחרי אסטורפם אמרה לי לקחת 10 ימים דופסטון, אחרי ה10 ימים הפסקתי אחרי יומיים קיבלתי וסת, ככה ששלישי הפסקתי ובחמישי קיבלתי, היום יום ראשון עשיתי דם ואולטרסאונד זקיק בגודל 23 וזקיק בגודל 14, עובי רירית 3.2, איך הגיוני שאני בביוץ,
    אני כבר 3 חודשים דורכת במקום, כל פעם מבטלים לי טיפולים,
    האם הגיוני שהדופסטו משבש את הביוץ??
    זה קרה לי לפני 3 מחזורים שהוחזר עובר קפוא הפסקתי דופסטו אחרי בדיקה שלישית יום אחרי קיבלתי והיה ביוץ מוקדם ובגלל זה ביטלו לי טיפול,, מה לעשות אני כבר 3 חודשים דורכת במקום
    אשמח למענה ממוקד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית לא מתפתחת לאחר שאיבה

חלי
    03/03/2023

שלום דוקטור
    המקרה שהבחורה מתארת דומה לשלי- אחרי שבועיים עם אסטרופם הרירית 6.9 , טיפול של החזרת עוברים מוקפאים בוטל .
    עברתי הפלה יזומה(זו היתה שגיאה מלחץ ) לפני חמישה חודשים באמצעות שאיבה - הרופא שביצע אמר שהטיפול עבר בהצלחה וכעת הרירית לא מגיעה ליותר מ7 במחזור טבעי (שנכשל) או 6.9 במחזור עם כדורים - שבוטל .
    האם יש צורך לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו